اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیر جهادکشاورزی روانسر:

40 درصد گوشت سفید استان کرمانشاه در روانسر تولید می‌شود

مدیر جهادکشاورزی شهرستان روانسر گفت: بین 30 تا 40 درصد گوشت سفید استان کرمانشاه در شهرستان روانسر تولید می‌شود.

40 درصد گوشت سفید استان کرمانشاه در روانسر تولید می‌شود

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، کامران کریمی گفت: در شهرستان روانسر 104 واحد صنعتی پرورش طیور فعالیت دارد و میزان تولیدات سالانه گوشت مرغ این شهرستان 19 هزار تن است اما پیش‌بینی می‌کنیم این رقم در سال‌جاری به 21 هزار تن برسد.

بر اساس گزارش روابط عمومی، کریمی تصریح کرد:بین 30 تا 40 درصد گوشت سفید استان کرمانشاه در این شهرستان تولید می‌شود.

وی از کامل بودن سیکل تولید مرغ در شهرستان روانسر خبر داد و اظهار داشت: در این شهرستان واحدهای تولید مرغ یک‌روزه، مرغ تخم‌گذار، کشتارگاه صنعتی، سردخانه، خوراک دام و... وجود دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان روانسر از تولید مرغ ارگانیک در این شهرستان خبر داد و اعلام کرد: به جرأت می‌توان گفت مرغ تولیدی روانسر ارگانیک است.

کریمی در خصوص وضعیت کشاورزی این شهرستان گفت: مجموع اراضی کشاورزی روانسر 64 هزار هکتار است و از این میزان 16 هزار هکتار آن آبی و مابقی دیم است.

وی با بیان اینکه بیش از دو هزار و 500 هکتار از اراضی شهرستان روانسر تحت‌پوشش آبیاری تحت ‌فشار قرار دارند، تاکید کرد: این نوع آبیاری صرفه‌جویی در مصرف آب را به دنبال دارد.

انتهای پیام/2700/خ/د1000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول