به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، کامران کریمی گفت: در شهرستان روانسر 104 واحد صنعتی پرورش طیور فعالیت دارد و میزان تولیدات سالانه گوشت مرغ این شهرستان 19 هزار تن است اما پیشبینی میکنیم این رقم در سالجاری به 21 هزار تن برسد.
بر اساس گزارش روابط عمومی، کریمی تصریح کرد:بین 30 تا 40 درصد گوشت سفید استان کرمانشاه در این شهرستان تولید میشود.
وی از کامل بودن سیکل تولید مرغ در شهرستان روانسر خبر داد و اظهار داشت: در این شهرستان واحدهای تولید مرغ یکروزه، مرغ تخمگذار، کشتارگاه صنعتی، سردخانه، خوراک دام و... وجود دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان روانسر از تولید مرغ ارگانیک در این شهرستان خبر داد و اعلام کرد: به جرأت میتوان گفت مرغ تولیدی روانسر ارگانیک است.
کریمی در خصوص وضعیت کشاورزی این شهرستان گفت: مجموع اراضی کشاورزی روانسر 64 هزار هکتار است و از این میزان 16 هزار هکتار آن آبی و مابقی دیم است.
وی با بیان اینکه بیش از دو هزار و 500 هکتار از اراضی شهرستان روانسر تحتپوشش آبیاری تحت فشار قرار دارند، تاکید کرد: این نوع آبیاری صرفهجویی در مصرف آب را به دنبال دارد.
انتهای پیام/2700/خ/د1000