به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، مصطفی شاهحسینی صبح امروز در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: ظرفیت این واحدهای تامین کننده گوشت سفید، قریب 9 میلیون قطعه در هر دوره دو ماهه است.
وی افزود: حدود 41 درصد از ظرفیت مرغ گوشتی استان سمنان با بیش از 6/3 میلیون قطعه در هر دوره متعلق به شهرستانهای سرخه و سمنان است و شهرستانهای شاهرود، دامغان، گرمسار، آرادان، مهدیشهر و میامی در رتبههای بعدی هستند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: در سال گذشته بیش از 43 هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شد که حدود 70 درصد آن مازاد بر نیاز استان بود و به سایر استانهای همجوار از جمله تهران صادر شد.
وی یادآوری کرد: نبود زنجیره کامل تولید در صنعت مرغداری یکی از مشکلات اصلی است و شهرستان سرخه با توجه به نقش آن در این بخش به عنوان پایلوت برای ایجاد این زنجیره کامل در نظر گرفته و مقدمات کار با انتخاب اعضای هیئت موسس شرکت فوق انجام شده است.
شاهحسینی وجود 70 واحد مرغداری گوشتی و شش واحد مرغ تخمگذار با تولید سالانه بیش از 11 هزار تن گوشت و 3 هزار تن تخم مرغ و وجود دو شرکت تعاونی فعال مرغداران را از ظرفیتهای سرخه در این بخش اعلام کرد.
وی، وجود زمینه ایجاد کشتارگاه و سردخانه به دلیل تامین مرغ مورد نیاز از طریق مرغداران شهرستان، وجود زمینه ایجاد کارخانه دان مرغ با توجه به نیاز مرغداران، رفع مشکل ناشی از عدم برگشت وجه مرغ تحویلی را از دلایل پیشنهاد ایجاد زنجیره تولید در این شهرستان ذکر کرد.
انتهای پیام/2249/ب30/ث3001