اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران خبر داد

اجرای 40 طرح مشترک بین دانشگاه تبریز و گروه صنعتی تراکتورسازی

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران از اجرایی شدن 40 طرح مشترک بین دانشگاه تبریز و گروه صنعتی تراکتورسازی ایران خبر داد.

اجرای 40 طرح مشترک بین دانشگاه تبریز و گروه صنعتی تراکتورسازی

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، ابوالفتح ابراهیمی پیش از ظهر امروز در حاشیه نشست مشترک بین‌ روسای دانشگاه تبریز و مدیران این گروه صنعتی گفت: 40 طرح مشترک در حوزه‌های مختلف صنعت تراکتور، موتور، قطعات ریخته و ... بین دانشگاه تبریز و مجموعه تراکتورسازی تعریف و اجرایی می‌شود.

وی افزود: از تعداد اشاره شده 25 طرح بین این دو مجموعه تعریف و در حال اجرایی شدن است و 15 طرح جدید نیز تعریف و اجرایی و عملیاتی شدن آنها در دستور کار قرار گرفت.

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران در ادامه علم را بال پرواز اقتصاد و صنعت دانست و گفت: با آمیخته شدن این دو صرفه‌جویی ارزی، دستیابی به تکنولوژی‌های جدید و مهم‌تر از همه صادرات علم متخصصان ایرانی در کنار صنعت اتفاق خواهد افتاد.

وی افزود: حضور صنعتی مانند تراکتور در عرصه‌های بین‌المللی اگر در کنار علم‌های جدید متخصصان باشد زمینه صادرات دانش دانشگاهیان را فراهم خواهد آورد.

ابراهیمی، از آمادگی مجموعه تحت مدیریتش برای حضور علمای علمی در این عرصه خبر داد و گفت: با محقق شدن این حضور سطح علمی صنعت افزایش می‌یابد و هم بخشی از دانشگاه وارد کارهایی اجرایی شده و با تجربه شدن دانشجویان و به خصوص متخصصانی که وارد عرصه اجرا می‌شوند را به دنبال خواهد داشت که این امر اقتصاد و صنعت کشور را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

رئیس دانشگاه تبریز نیز در این دیدار با اشاره به راه‌اندازی دفتر مشترک بین دانشگاه تبریز و تراکتورسازی ایران در این مجموعه صنعتی تاکید کرد: به منظور تقویت ارتباطات و اجرایی شدن تفاهمنامه‌های موجود، شورای پژوهشی مشترک با حضور اساتید، دانشجویان و همکاران دانشگاهی و متخصصان حوزه صنعت بین این دو مجموعه ایجاد شود.

پرویز آژیده، از صنعتگران خواست تا در امور پژوهشی دانشگاهیان را در اولویت قرار دهند زیرا ظرفیت موجود در بخش دانشگاهی نیز جوابگوی نیازهای علمی صنعت است.

وی تاکید کرد: ارتباط صنعت و دانشگاه برای هر دو مجموعه غیرقابل انکار است و با این ارتباط کاربردی کردن آموزش که سیاست اصولی دانشگاه است تحقق پیدا می‌کند، از طرفی بخش صنعت هم به دیدگاه‌های نوآورانه و تحول‌آفرین اساتید و دانشگاهیان دسترسی پیدا می‌کند تا بتواند با این دیدگاه‌ها برای بهبود وضعیت تولید گام‌های موثری بردارد.

آژیده، ارتباط موجود بین دانشگاه و صنعت را کافی ندانست و گفت: گام‌های برداشته شده در این حوزه قابل توجه است ولی کافی نیست و باید هر دو حوزه عزم خود را برای رسیدن به حد مطلوب برای این ارتباط جزم کنند.

وی، آمادگی دانشگاه تبریز را به عنوان دانشگاهی مادر در سطح کشور در تمام بخش‌های صنعتی، کشاورزی و ... برای تامین نیازهای علمی بخش صنعت یادآور شد و افزود: باید ارتباط بین دانشگاه و صنعت معطوف به سطح مدیران نباشد بلکه تمام ارگان‌ها این دو بخش تاثیرگذار کشور در ارتباطی مستمر زمینه تحول در هر دو بخش را فراهم آورند. 

انتهای پیام/60001/ع40/پ3003

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول