به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، غلامرضا حیدری در جمع خبرنگاران با بیان اینکه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با زیربنای 2514 متر مربع در پنج طبقه ساخته شدهاست، گفت: برای ساخت و تجهیز این معاونت 45 میلیارد ریال سرمایهگذاری شده است.
وی با بیان اینکه صدور مجوز برای ورود و خروج مواد غذایی به کشور در حوزه وظایف معاونت غذا و دارو است، تصریح کرد: با توجه به اینکه بخشی از مواد غذایی کشور از طریق مرزهای آبی استان بوشهر وارد کشور میشود؛ از این نظر معاونت غذا و دارو نقش ویژهای در تأمین سلامت جامعه برعهده دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از انجام آزمایشات گوناگون دراین معاونت خبر داد و بیان کرد: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر قادر است آزمایش های متعدد از جمله کنترل مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی انجام دهد که در آن متخصصان این معاونت آزمایشات سمشناسی، شیمی و میکروبی با دستگاههای پیشرفته انجام میدهند.
وی اذعان داشت: قبل از راهاندازی این معاونت، آزمایشات یاد شده در استانهای فارس، خوزستان و یا مرکز کشور انجام میشد، اما اکنون با 14 دستگاه پیشرفته آزمایشگاهی، آزمایشهای مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی در این معاونت صورت میگیرد.
حیدری، صدور پروانههای ساخت و پروانه مسئول فنی صنایع غذایی و نظارت بر کار آنها را از دیگر وظایف معاونت یاد شده اعلام کرد و افزود: سلامتی و بهداشت تمامی تولیدات واحدهای صنایع غذایی استان تحت پوشش این معاونت قرار دارد.
انتهای پیام/66006/ذ20/ث3001