اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

جانشین فرماندهی انتظامی آذربایجان‌شرقی:

شبکه اینترنت همانند یک تیغ 2 لبه‌ است / جرایم اینترنتی به قلب خانواده‌ها می‌زند

جانشین فرماندهی انتظامی آذربایجان‌شرقی گفت: بدون شک ابزار مهم شبکه جهانی اینترنت همانند یک تیغ دو لبه‌ است زیرا حالیکه استفاده‌های بسیار مفیدی از آن می‌شود، می‌تواند باعث استفاده‌های ناهنجاری در بین جوانان و نوجوانان شود.

شبکه اینترنت همانند یک تیغ 2 لبه‌ است / جرایم اینترنتی به قلب خانواده‌ها می‌زند

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، اسماعیل اسماعیل‌زاده بعد از ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: هر روز در گوشه و کنار کشور با شیوه‌های جدید کلاهبرداری‌ در فضای مجازی مواجه می‌شویم که تبعات نامطلوبی را در خانواده‌ها ایجاد می‌کند.

وی گفت: یکی از مواردی که فرهنگ ایران اسلامی ما را با تهدیدی جدی روبه‌رو می‌کند، به خطر افتادن سلامت اخلاقی جامعه است. 

جانشین فرماندهی انتظامی آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه استفاده ناصحیح از سایبر می‌تواند ارزش‌های ملی و دینی ما را نشانه برود، افزود: یکی از موضوعاتی که به صورت آرام و خزنده سلامت اخلاقی و معیارهای عرفی جامعه امروز ما را تهدید می‌کند، استفاده‌های ناصحیح از تکنولوژی‌های روز جهانی از جمله اینترنت، سایت‌ها و شبکه‌های مجازی است.

وی در ادامه به نقش خانواده‌ها در کنترل فرزندانشان اشاره کرد و گفت:با توجه به اینکه فضای اینترنت جذابیت بیشتری برای جوانان و نوجوانان دارد، باید در وهله اول والدین و در وهله دوم مسئولان مربوط به دنبال ارائه راهکاری برای نحوه‌های استفاده بهینه از سایبر باشند.

اسماعیل‌زاده تصریح کرد: اگر در ابعاد نظارتی و آموزشی به خوبی عمل نکنیم در درازمدت یقیناً دچار ضرر و زیان مالی و معنوی خواهیم شد و چه بسا بسیاری از فرزندان نوجوان خود را در گرداب ابتذال فضای مجازی از دست بدهیم.

وی تاکید کرد: بدون شک ابزار مهم شبکه جهانی اینترنت همانند یک تیغ دو لبه‌ است زیرا در عین حالیکه استفاده‌های بسیار مفید و ارزشمندی از آن می‌شود، می‌تواند باعث استفاده‌های ناهنجاری در بین جوانان و نوجوانان شود که آسیب‌رسان خواهد بود.

جانشین فرماندهی انتظامی آذربایجان‌شرقی گفت: در این میان اگر خانواده‌ها بدون در نظر گرفتن نیاز مشروع و واقعی امکان استفاده از این ابزار را برای فرزندانشان فراهم کنند، چه بسا آنان را در معرض خطرهایی جدی و اساسی قرار داده‌اند.

وی افزود: به بیان دیگر باید گفت که خود خانواده‌ها باید با نقاط مثبت و منفی کارکردهای اینترنت آشنا شوند و خود وارد مقابله با سایت‌های غیراخلاقی شده و نگذارند فرزندانشان به راحتی با چنین شبکه‌های مخربی ارتباط برقرار کنند.

اسماعیل‌زاده تصریح کرد: از این رو آگاهی‌بخشی خانواده‌ها و آموزش به فرزندان درباره نحوه استفاده صحیح از اینترنت می‌تواند بسیار موثر باشد.

وی معتقد است که برای مقابله با محیط ابتذال حاکم بر دنیای اینترنت و سایبر به عزمی ملی نیازمندیم و باید مسئولان و خانواده‌ها در کنار یکدیگر قرار گیرند و در این زمینه فعالیت کنند.

انتهای پیام/60001/ع40/پ3003

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول