اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

تعلیم و تربیت  /  آموزش و پرورش

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش قم عنوان کرد

مشارکت دستگاه‌ها در امر مبارزه با بی‌سوادی / بی‌سوادی بیش از 44 هزار نفر در قم

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان قم با اشاره به اولویت برنامه پنجم توسعه در باسواد کردن گروه سنی 10 تا 49 سال گفت: در این گروه سنی 44 هزار و 66 نفر بی‌سواد هستند.

مشارکت دستگاه‌ها در امر مبارزه با بی‌سوادی / بی‌سوادی بیش از 44 هزار نفر در قم

حجت‌الاسلام محمدرضا قاسمی‌نیا امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم به تشریح وضعیت سواد استان قم در گروه سنی 10 تا 49 سال در سال 90 پرداخت و اظهار داشت: اولویت باسوادی تا پایان برنامه پنجم با این گروه سنی است.

وی افزود: تعداد بی‌سوادان استان در این گروه سنی، 44 هزار و 66 نفر است و در حقیقت تنها 93.84 درصد این گروه سنی باسواد هستند در حالی که این رقم در کل کشور 92.45 درصد است.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان قم با بیان اینکه جمعیت گروه سنی 10 تا 49 سال در قم، 3 میلیون و 450 هزار نفر است، گفت: بر اساس آمارهای سال 90، در گروه سنی شش سال و بالاتر استان قم، 130 هزار و 472 نفر بی‌سوادند.

وی تصریح کرد: این در حالی است که تعداد بی‌سوادان کشور در این گروه سنی 9 میلیون و 700 هزار نفر است و درصد باسوادی این گروه سنی 84.75 درصد است.

قاسمی‌نیا از بهره‌مندی 11 هزار و 500 نفر از برنامه‌های معاونت سوادآموزی آموزش و پرورش قم خبر داد و افزود: این تعداد در چهار دوره انتقال، سوادآموزی، تکمیلی و تحکیم سواد تحصیل کرده‌اند.

وی با اشاره به تغییر ساختار آموزشی نهضت سوادآموزی گفت: بر اساس شرایط زمان و ضرورت‌های پیش رو و نیز تأکیدات رهبری مبنی بر بازنگری ساختار و روش‌های سوادآموزی در خردادماه سال قبل، مرحله نخست آموزش بزرگسالان در کشور به تصویب رسید.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان قم ابراز داشت: بر اساس این مصوبه برنامه‌های سوادآموزی در قالب سه دوره سوادآموزی، تحکیم سواد و انتقال خواهد بود.

وی از مشارکت دستگاه‌های مختلف استان در برنامه‌های سوادآموزی در سال گذشته خبر داد و افزود: ادارات بهزیستی، کمیته امداد، زندان‌ها، منابع طبیعی، صدا و سیما، بسیج سازندگی، ستاد اقامه نماز، معاونت تبلیغ حوزه، نهاد کتابخانه‌های عمومی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، کمیساریای عالی پناهندگان، ائمه جمعه و بخشداران همکاری خوبی در امر سوادآموزی داشتند.

انتهای پیام/78001/و30/چ3000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول