به گزارش خبرگزاری فارس از شیروان، این جشنواره ظهر امروز در سومین روز از هفته سلامت با رویکرد غذاهای رژیمی، کنترل بیماری فشار خون برپا شد.
معاونت بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شیروان در این آیین هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج فرهنگ بومی و گسترش استفاده از غذاهای سنتی ذکر کرد.
حسین صمدی گفت: طی این جشنواره یک روزه 16 نفر از بانوان شیروانی شرکت کرده و غذاهایی را که طبخ کرده بودن به معرض نمایش گذاشتهاند.
وی غذاهای پخت شده را انواع آشها شامل سبزی پلو، جو ، انواع یارمه، زرشک کوهی، کاچی بلغور، آبادانی، ماهی، بورانی اسفناج و نان محلی اگینجه سنتی و رولت اسفناج ذکر کرد.
معاونت بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شیروان نقش تغذیه صحیح را در جلوگیری از بروز بیماریها مهم خواند و گفت: البته در کنار تغذیه صحیح باید به ورزش و فعالیتهای بدنی برای جلوگیری از هر گونه بیماری توجه شود.
به گزارش فارس این جشنواره که با استقبال شیروانیها مواجه بوده با معرفی 6 نفر از افراد برتر به کار خود پایان داد. این جشنواره با حضور مسئولان حوزه بهداشت و درمان و رابطین بهداشتی ادارات و داوطلبان بهداشت محلات در محل سالن فرهنگی آموزشی شهدای مرکز بهداشت شیروان برگزار شد.
انتهای پیام/63002/غ20/گ1003