به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، زهرا عبداللهی ظهر امروز در همایش یک روزه نقش شیر در زندگی نوین اظهار داشت: از سال 1380 برای نخستینبار سرانه مصرف شیر در خانوارهای ایرانی مورد ارزیابی قرار گرفت و سال گذشته برای دومینبار طرح ارزیابی به اجرا گذاشته شد.
وی، دلایل مصرف کم سرانه شیر در سال را عادات غلط غذایی و قیمت آن عنوان کرد و ادامه داد: بسیاری از خانوادهها به دلیل ناآگاهی تغذیه نسبت به فواید مصرف شیر در سلامتی جسم و روح خود، شیر و لبنیات را در حاشیه سبد غذایی خود قرار دادند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت و درمان خاطرنشان کرد: اگر خانوادهای میتواند فستفود و تنقلات تجاری را در سبد تغذیهای خود قرار دهد، به طور حتم هزینه شیر و فراوردههای لبنی را میتواند جایگزین کند.
وی، فرهنگسازی، آموزش همگانی و اطلاعرسانی به عموم جامعه در زمینه مصرف شیر را از اولویتهای کاری این مرکز اعلام کرد و افزود: هر چند در این 10 سال نتوانستیم، سرانه مصرف شیر را به استاندارد واقعی آن نزدیک کنیم، اما رشد خوبی را شاهد بودیم.
مصرف شیر کمچرب 2.5 درصد به تمام خانوادهها توصیه میشود
وی در ارتباط با موضوع وجود آب در شیرها که مورد بحث بسیاری از رسانههای دیداری و شنیداری شده بود، گفت: چنین موضوعی اصلاً وجود ندارد و در بسیاری از مواقع شیر کمچرب را به اشتباه شیر خالص نمیدانند و در دید عموم آبکی عنوان میشود.
عبدالهی در پایان ابراز داشت: برخلاف اعتقاد بسیاری از خانوادهها که شیر خوب را شیر پرچرب مینامند، مصرف شیر کمچرب 2.5 درصدی به عموم توصیه میشود.
انتهای پیام/63003/ذ20/ژ1001