عارف سالاریان در گفتوگو با خبرنگار فارس در نور اظهار داشت: شهرستان نور با داشتن بیش از 185 هزار رأس انواع دام رتبه چهارم تولید گوشت و شیر در میان شهرستانهای استان را دارد.
وی گفت: بیش از 90 درصد واحدهای دامی در بخش بلده از توابع این شهرستان مستقر و فعال هستند که در مجموع با وجود 180 هزار رأس دام قطب تولید منطقه و استان به شمار میرود.
مدیر جهاد کشاورزی نور افزود: با افتتاح دو واحد دامی در دهه مبارکه فجر امسال تولیدات گوشت قرمز و مواد لبنی در شهرستان افزایش یافته و سالانه به بیش از شش هزار تن تولید میرسد.
سالاریان با اشاره به تعداد واحدهای دامی بزرگ و کوچک روستایی اعم از واحدهای گاو شیری و پرواربندی اظهار داشت: 595 واحد سنتی و نیمه صنعتی و 22 واحد صنعتی در شهرستان فعال است و علاوه بر آمار اشاره شده بسیاری از خانوارهای روستایی بخش بلده در کنار کار کشاورزی برای رفع نیاز شیر و دیگر مواد لبنی و حتی گوشت قرمز خانوار خود گاو و گوسفند به صورت محدود نگهداری میکنند.
مدیر جهاد کشاورزی نور با تأکید بر مساعدت این دستگاه در تأمین علوفه و نیازمندیهای غذایی دامداران در زمستان اظهار داشت: با تمهیدات اندیشیده شده در سال جاری مشکلی از این بابت گزارش نشده ولی افزایش قیمت علوفه و حمل و نقل از عمده مشکلات این حوزه است که نیاز به مساعدت بیشتر مسئولان شرکتهای تعاونی است.
انتهای پیام/86022/م20/د1000