اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

به دنبال افزایش قیمت‌ها خودروها

این روزها تراکتور هم ناز می‌کند/ درخواست برای افزایش قیمت

خبرگزاری فارس: مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: تراکتورسازی ایران مساعدت سازمان حمایت را در قیمت‌گذاری می‌طلبد.

این روزها تراکتور هم ناز می‌کند/ درخواست برای افزایش قیمت

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، ابوالفتح ابراهیمی ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: هزینه‌های تولیدی تحمیلی این گروه صنعتی به صورت سرسام‌آور افزایش یافته در حالی که افزایش قیمتی متناسب با این افزایش هزینه‌های صورت نگرفته است.

وی افزود: خودکفایی‌های صورت گرفته در عرصه تولید و موفقیت‌هایی که محققان و متخصصان این گروه صنعتی در عرصه‌های مختلف بدست آورده اند شاهدی بر این مدعا است که این مجموعه می‌تواند بازوی توانمندی برای عرصه نه تنها صنعت بلکه اقتصاد کشور باشد.

وی تولید مجموعه اکسل، انواع قطعات مورد نیاز، انواع تراکتورها با توانهای متفاوت در این گروه صنعتی را نمونه ای بارز در جهت مقابله با تحریم‌ها عنوان کرد و گفت: این خودکفایی‌ها بخصوص در تولید اکسل تراکتور توانست پاسخگویی محکمی بر تحریم‌های اعمال شده باشد.

ابراهیمی اذعان داشت: علی‌رغم این همه توفیقات در عرصه تولید و صنعت، هزینه‌های مالی و مواد اولیه و قطعات تولیدی افزایش یافته و تولید در این گروه را با مشکل و مخاطره همراه کرده است.

این فعال عرصه صنعت اظهار داشت: افزایش قیمت حامل‌های انرژی از جمله موارد مهم در افزایش هزینه تمام شده محصولات تولیدی می‌‌باشد که حاشیه سود تولیدات را نیز با روند نزولی همراه ساخته است.

وی خواستار درایت و دوراندیشی مسئولان در حمایت از نگین صنعت کشاورزی ایران شد و گفت: حمایت و تدبر برای حل مشکلات قیمت محصولات گروه صنعتی تراکتورسازی ایران نه تنها این مجموعه را متاثر خواهد کرد بلکه تحول اقتصادی کشور و افزایش ضریب مکانیزاسیون کشاورزی و در نتیجه توسعه در عرصه تولیدات کشاورزی را نیز باید از نتایج این حمایت محسوب کرد.

ابراهیمی اضافه کرد: در این خصوص گروه صنعتی تراکتورسازی ایران مستندات افزایش قیمت خود را به سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان ارسال و مساعدت این سازمان را در حمایت از این صنعت تاثیرگذار کشور را می‌طلبد.

یادآور می‌شود: گروه صنعتی تراکتورسازی ایران با بیش از 6 هزار نفر اشتغال مستقیم و 200 هزار نفر اشتغال غیرمستقیم، به عنوان بزرگترین تولیدکننده ادوات کشاورزی با 13 شرکت اقماری که 8 شرکت در تبریز و در خود تراکتورسازی مستقر بوده و 2 شرکت در سنندج و ارومیه و 4 خط تولید نیز در کشورهای ونزوئلا، اوگاندا، زیمباوه و تاجیکستان فعال است.

این مجموعه با 5 دهه فعالیت در عرصه تولید ادوات کشاورزی از جمله تاثیرگذارترین صنایع کشور حتی در بازارهای جهان است.

انتهای پیام/60002/ع30/پ3003

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول