دبیر جشنواره غذای سالم دانشآموزی شهرستان دماوند در حاشیه برگزاری این جشنواره در گفتوگو با خبرنگار فارس در شرق استان تهران اظهار داشت: این جشنواره با همکاری مسئولان آموزش و پرورش شهرستان دماوند و مساعدت مدیریت دبستان شهید مدنی برگزار شد.
گیتی قائممقامی ادامه داد: جشنواره غذای سالم به مناسبت دهه مبارک فجر و از ابتدای این دهه با قالب غذاهای سالم سنتی و بومی مختص این شهرستان کهن و همچنین سایر نقاط کشور برپا شده است.
وی اضافه کرد: در خلال برگزاری این جشنواره، نشستهای متعددی با دانشآموزان و اولیای آنها در خصوص لزوم طبخ و استفاده از غذاهای سالم و دوری از مصرف فستفودها برگزار و توصیههایی ارائه شد.
قائممقامی گفت: خوشبختانه این جشنواره با استقبال چشمگیر دانشآموزان و خانوادههای آنها همراه شد و باید از همه آنها قدردانی کرد.
دبیر جشنواره غذای سالم دانشآموزی شهرستان دماوند افزود: علاوه بر نمایش غذاهای سالم، وسایل قدیمی پخت و پز غذا به همراه سایر محصولات و صنایعدستی شهرستان دماوند نیز در معرض دید عموم قرار گرفت.
وی اضافه کرد: داوران این جشنواره از میان معلمان این دبستان انتخاب شدهاند و جوایز نفیسی به برگزیدگان در روز 21 بهمن تقدیم میشود.
مدیر دبستان هیئت امنایی شهید مدنی گیلاوند نیز ضمن تبریک ایامالله دهه مبارک فجر هدف از برپایی جشنواره غذای سالم دانشآموزی را ترویج این شیوه از تغذیه در میان نسل آینده و خانوادههای آنها خواند.
حسن نیکوپیام ادامه داد: این مهم با همکاری مدیریت آموزش و پرورش شهرستان دماوند، آموزگاران و همچنین اعضای انجمن اولیا و مربیان با شرکت 270 دانشآموز برگزار شد.
وی اضافه کرد: شهرستان دماوند ضمن برخورداری از پیشینه غنی تاریخی و سکنه ریشهدار به دلیل میهماننوازی اهالی این خطه منطقهای مهاجرپذیر نیز قلمداد میشود.
مدیر دبستان هیئت امنایی شهید مدنی گیلاوند افزود: از این رو، علاوه بر نمایش غذاهای سنتی مختص این مردم، غذاهای مربوط به سایر نقاط کشور نیز در این جشنواره دیده میشود.
انتهای پیام/2568/صا30/ف4004