اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیر شبکه دامپزشکی آشتیان:

75 تن گوشت مرغ بدون آنتی‌بیوتیک در آشتیان تولید شد

خبرگزاری فارس: مدیر شبکه دامپزشکی شهرستان آشتیان از تولید 75 تن گوشت مرغ بدون مصرف آنتی‌بیوتیک در این شهرستان خبر داد.

75 تن گوشت مرغ بدون آنتی‌بیوتیک در آشتیان تولید شد

حبیب اسحقی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک به تازگی در استان مرکزی آغاز و شهرستان آشتیان تاکنون 75 تن گوشت مرغ بدون مصرف آنتی‌بیوتیک تولید کرده است.

وی تصریح کرد: این نوع مرغ بدون مصرف هر نوع آنتی‌بیوتیک در سن 46 روز با میانگین وزنی یک کیلو و چهارصد گرم تا دو کیلو و خط کشتار جدا از سایر مرغ‌ها کشتار و با عنوان مرغ سبز با لیبیل‌های مخصوص و قیمت‌های متفاوت از مرغ‌های معمولی در مرکز عرضه به فروش می‌رسد.

مدیر شبکه دامپزشکی شهرستان آشتیان با اشاره به عدم تمایل مرغداران برای تولید این نوع مرغ بیان داشت: متاسفانه  یکی از دلایل عدم تمایل مرغداران برای وارد شدن در این برنامه مشکلات مربوط به عدم برنامه‌ریزی صحیح و سریع در کشتار این نوع مرغ‌ها و نیز مهم‌تر از آن عدم پرداخت به موقع مابه‌التفاوت از سوی کشتارگاه و همچنین ارگان‌های ذی‌ربط است که نارضایتی این قبیل از مرغداران را در پی داشته است.

اسحقی با تاکید بر اینکه تولید مرغ بدون مصرف آنتی‌بیوتیک تلاشی برای جلوگیری از ایجاد و مقاومت‌های دارویی است، بیان داشت: در دوره پرورش مرغ معمولی از آنتی‌بیوتیک‌ها به صورت قانونی استفاده می‌شود به این صورت که آنتی‌بیوتیک‌ها قبل از کشتار قطع شده و طی دوره‌ای پرنده، این آنتی‌بیوتیک‌ها را در بدن خود متابولیزه و دفع می‌کند و زمانی که به کشتارگاه می‌رود باقیمانده آنتی‌بیوتیک‌ها در گوشت طیور زیر حد مجاز است.

وی ادامه داد: این آنتی بیوتیک‌ها برای درمان عفونت‌های باکتریایی و حتی محرک رشد به مرغ‌ها داده می‌شود، اما در پرورش مرغ بدون مصرف آنتی‌بیوتیک ما برای درمان اینگونه بیماری‌ها از مواد طبیعی مثل پروبیوتیک‌ها که میکروب‌های مفید در داخل روده طیور هستند استفاده می‌‌کنیم و یکی دیگر از اقدامات برای جلوگیری از مصرف آنتی بیوتیک‌ها  اقدامات امنیت زیستی است که با ایجاد سد حفاظتی در مرغداری مثل جلوگیری از رفت و آمدهای غیر ضروری، ضد عفونی وسایل و مکان‌های داخل، پوشیدن لباس‌های ضد عفونی شده، ضد عفونی دانه و آب مرغداری و سایر اقدامات حفاظتی که از ورود عامل بیماری‌زا به مرغداری جلوگیری کند، صورت می گیرد.

وی تاکید کرد: مصرف هر گونه آنتی بیوتیک در گله‌های طیور یا در جمعیت انسانی سبب ایجاد مقاومت‌های دارویی می‌شود که این مقاومت‌‌ها آسیب و خسارت‌های گوناگونی از جمله هزینه‌های بالای درمان در انسان و یا بروز سرطان‌های مختلف، تأخیر در رشد و یا تأثیرات مخرب در سیستم دستگاه گوارش و ایمنی ایجاد می‌کند.

انتهای پیام/87001/صا30/ژ1001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول