محمدمهدی اسماعیلی در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار کرد: تعدادی افراد مسئلهدار طی دو سال گذشته با انگیزههای مختلفی از جمله اخاذی و باج خواهی از شرکتهای تولید فرآوردههای گوشتی به تشویش اذهان عمومی پرداختند که همین مسئله جدیت در نظارت بر این کارخانهها را در استان اصفهان بیشتر کرد.
وی ضمن رد هرگونه شایعه مبنی بر استفاده از مواد اولیه ناسالم در صنعت سوسیس و کالباس در اصفهان اظهار کرد: به عنوان مسئول کارگروه سلامت استان این تضمین را به شهروندان میدهم که تولیدات این کارخانهها به صورت لحظهای بررسی و کنترل میشود و امکان هر گونه سو استفاده از آنها سلب شده است.
معاون سیاسی، امنیتی استانداری اصفهان با تاکید بر اینکه سلامت مردم برای مجموعه مدیریت استان یکی از اولویتهای تصمیم گیری است، افزود: اکنون اداره نظارت بر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی آن قدر سختگیری کرده که بسیاری از کارخانههای تولیدی فرآوردههای گوشتی به استانداری مراجعه و خواستار تعطیلی کارخانههایشان شدهاند.
وی ادامه داد: همه پیگیریهای بهداشتی در این زمینه صورت گرفته تا کمترین مشکل برای مردم به وجود آید.
انتهای پیام/63001/صا/ژ1001