اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس تبلیغات اسلامی دشتستان:

فرهنگ عاشورا در مقابل جنگ نرم، برترین سلاح است

خبرگزاری فارس: رئیس تبلیغات اسلامی دشتستان گفت: فرهنگ عاشورا در مقابل جنگ نرم، برترین سلاح ممکن در دست مسلمانان است.

فرهنگ عاشورا در مقابل جنگ نرم، برترین سلاح است

به گزارش خبرگزاری فارس از دشتستان، حجت‌الاسلام سید علی‌پناه محمودی‌نیا شامگاه چهارشنبه در نشست مسئولان دشتستان با تقدیر از هیئات مذهبی در برگزاری مراسمات سوگواری سالار شهیدان اظهار داشت: هیئات مذهبی دشتستان در دهه اول محرم حضوری باشکوه داشتند و حال و هوای حسینی به شهرستان بخشیدند.

وی افزود: در دهه پایانی ماه صفر نیز این مراسمات تداوم خواهد داشت و بار دیگر شور و شعور حسینی خود را نشان می‌دهیم.

رئیس تبلیغات اسلامی دشتستان از برگزاری مراسم دهه اول عزاداری ماه محرم توسط 110 هیئت مذهبی این شهرستان خبر داد و خاطرنشان کرد: مراسم عزاداری شهادت حضرت امام حسین (ع) در دهه اول محرم‌الحرام 1434 با حضور خیل عزاداران برگزار شد و بیش از 110 هیئت مذهبی وابسته به تبلیغات اسلامی دشتستان در دو بخش مرکزی و حومه با برگزاری مراسم به عزاداری و مرثیه‌سرایی سرور شهیدان پرداختند.

محمودی‌نیا از اعزام 75 مبلغ در برنامه‌های محرم در دشتستان خبر داد و گفت: در راستای ترویج و نشر اسلام ناب محمدی(ص) و فرهنگ متعالی عاشورا تعداد 75 مبلغ و روحانی روستاهای دشتستان را زیرپوشش تبلیغی قرار دادند.

وی با تاکید بر اینکه فرهنگ عاشورا در مقابل جنگ نرم، برترین سلاح ممکن در دست مسلمانان است، افزود: مبلغین اعزامی از دفتر تبلیغات اسلامی، روحانیون طرح هجرت و مبلغین بومی هستند که به اقامه نماز جماعت و تبیین قیام سالار شهیدان و واقعه عاشورا و نیز تبلیغ و ارشاد و رفع شبهات دینی مردم می‌پردازند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی دشتستان با بیان اینکه عزاداری عاشورا یک حرکت، موج و مبارزه اجتماعی است، اظهار داشت: عزاداری‌ها سبب می‌شود که شور و عاطفه با شعور و شناخت درآمیزد و ایمان را در ذهن جامعه، زنده نگاه دارد و مکتب عاشورا به عنوان یک فکر سازنده و حادثۀ الهام‌بخش، همواره تأثیر خود را حفظ کند.

محمودی‌نیا افزود: عزاداری، احیای خط خون و شهادت و رساندن صدای مظلومیت آل علی (ع) به گوش تاریخ است.

وی یادآور شد: روضه‌های خانگی، دسته‌های عزاداری و هیئت‌های زنجیرزنی، پوشیدن لباس مشکی، شربت و آب دادن، تلاش در برپایی مجالس، نوحه‏‌خوانی، سینه‌زنی و هر یک به نوعی سربازگیری برای جبهۀ حسینی است و به این پیوند، عمق و غنا می‌بخشد.

انتهای پیام/2451/ش/چ3000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول