به گزارش خبرگزاری فارس از بروجرد، بیژن داودی ظهر سهشنبه در جلسه کارگروه بهداشت که در فرمانداری بروجرد برگزار شد افزود: برای طبخ غذاها در هیئتهای مختلف که از فرآوردههای گوشتی استفاده خواهند کرد باید با تایید شبکه بهداشت و دامپزشکی باشد.
وی بیان کرد: در هنگام طبخ نذورات که از ظروف یکبارمصرف استفاده میشود بهتر است غذاها و نوشیدنیهای بسیار گرم در ظروف یکبارمصرف ریخته نشود.
داودی تصریح کرد: در هنگام پخش نذورات نوشیدنی بهتر است که کاملا بهداشت رعایت شود و از فروبردن لیوانهای شخصی در ظروف اصلی نوشیدنیها جلوگیری شود.
معاون فرمانداری بروجرد متذکر شد: هیئتهای مذهبی باید در این ایام نکات بهداشتی را بسیار رعایت کرده و توجه ویژهای را داشته باشند.
انتهای پیام/ح