اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

استاد اقتصاد در موسسه‌ مطالعات هلند:

تورم قیمت مواد غذایی در طرح یارانه‌ها باید کمتر از تورم کلی باشد

خبرگزاری فارس: استاد اقتصاد مطالعات توسعه‏ای در موسسه‌ مطالعات هلند گفت: برای ثمربخشی طرح یارانه‎ها درباره مواد غذایی لازم است تورم قیمت ماده غذایی از تورم کلی بسیار کمتر باشد.

تورم قیمت مواد غذایی در طرح یارانه‌ها باید کمتر از تورم کلی باشد

محمود مسکوب در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در اصفهان در حاشیه دوازدهمین کنگره تغذیه در خصوص تأثیر یارانه‎ها بر غذا و فشار آن بر امنیت غذایی اظهار کرد: مبحث تأثیر یارانه بر غذا و درآمدهای تغذیه‎ای در ابتدای شکل‎گیری طرح یارانه‎ها مطرح شد.

وی هدف از شکل گیری یارانه‎ها را کاهش فقر در دراز مدت دانست و افزود: با توجه به مطالعات انجام شده در تمام کشورها به طور نسبی میزان فقر کاهش و میزان کار افزایش‌یافته است و این نشان‌دهنده این است که یارانه میزان مشارکت در کار را کم نکرده است.

استاد اقتصاد و مطالعات توسعه‏ای در موسسه‌ مطالعات هلند، ادامه داد: از زمانی که یارانه به تحصیل کودکان اختصاص‌یافته است، آمار کار اجباری کودکان نیز کم و شرایط بهداشتی این بچه‎ها بهبود یافته است.

وی یکی دیگر اثرات یارانه‎ها را افزایش بهداشت و تغذیه کودکان دانست و تصریح کرد: خانواده‎هایی که یارانه دریافت می‎کنند، بودجه بیشتری را صرف تغذیه بهتر می‎کنند.

مسکوب درباره نکات مهم در در اثر بخشی یارانه‎ها گفت: باید در حد امکان دست‌مزدها بالاتر رود و به بودجه یارانه‎ای برای خرید غذا کمک شود.

وی اضافه کرد: به طور کلی برای ثمر بخشی طرح یارانه‎ها در بخش مواد غذایی باید تورم قیمت ماده غذایی بسیار کم‌تر از تورم کلی باشد.

انتهای پیام/صا/ض1002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول