هدایت حسینی در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان با مروری بر سیستمهای ایمنی مواد غذایی در ایران و اهمیت آن در حمایت از تولید ملی اظهار کرد: غذا یک نیاز روزانه هر انسان است و باید تضمین ایمنی شده و سالم باشد.
وی افزود: سلامت انسان به عنوان محور توسعه پایدار از جمله موضوعهای جهانی است و ایمنی غذا به دلیل تأثیر شدید بر سلامت انسان از مباحث مهم حوزه سلامت است.
متخصص بهداشت مواد غذایی ادامه داد: یکی از راههای اطمینان از سلامت غذا استقرار یک سامانه فعال و پویا به منظور شناسایی و حذف مخاطرات در فرآیند تولید غذا است که این کنترل غذا به دو روش سنتی و مدرن انجام میشود.
وی با بیان اینکه امروزه استفاده از سامانههای نظاممند در همه جهان وجود دارد گفت: امروزه در مبادلات و تجارت مواد غذایی استقرار گواهی نظام ایمنی مواد غذایی به عنوان یک امر واجب است.
وی تاکید کرد: استقرار نظام ایمنی مواد غذایی یکی از نیازهای تجارت غذا در راستای اطمینان بخشیدن در مورد سلامت غذای تولید شده به مشتریان است.
انتهای پیام/صا30/ض1002