اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس انجمن سکته‌های مغزی ایران:

تغییر در نگرش افراد تا 40 درصد در بهبودی سکته‌های مغزی و قلبی موثر است

خبرگزاری فارس: رئیس انجمن سکته‌های مغزی ایران گفت: تحقیقات نشان می‌دهد تغییرات نگرشی و اعتقادی تا 40 درصد در بهبودی سکته‌های مغزی و قلبی موثر است.

تغییر در نگرش افراد تا 40 درصد در بهبودی سکته‌های مغزی و قلبی موثر است

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، محمدرضا قینی در دومین روز از نخستین کنگره بین‌المللی اضطراب که در بیمارستان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: نقش اضطراب در واکنش‌های عصبی فرد بسیار مهم است و بیشترین ضرر را برای بدن فرد و سیستم ایمنی فرد دارد.

وی ادامه داد: استرس‌ها و اضطراب‌ها بر روی بدن فرد تاثیرات منفی فراوانی دارد و فشارهای عصبی بسیاری را برای فرد به همراه می‌آورد.

رئیس انجمن سکته‌های مغزی ایران گفت: شخصیت افراد در بیماری‌های عروقی و اضطراب تاثیر دارد و اگر واکنش‌های عصبی مغز را بررسی کنیم مشاهده می‌کنید که چه میزان سیستم‌های مغزی در برابر استرس‌های محیطی واکنش نشان می‌دهند.

قینی بیان کرد: بیماری‌های عروقی ناشی از اضطراب در سنین زیر 51 سال تا 31 درصد افزایش دارد.

وی در ارتباط با علائم بیماری اضطراب، خاطرنشان کرد: در برخی از افراد و  به ویژه بانوان احتمال تنگی نفس و حالت‌های عصبی بیشتر مشاهده می‌شود.

رئیس انجمن سکته‌های مغزی ایران تصریح کرد: یک استرس محیطی که از راه‌های مختلف به فرد منتقل می‌شود تا 4 روز در بدن فرد وجود دارد و اثرات مستقیمی بر جداره‌های عروقی فرد می‌گذارد.

قینی عنوان کرد: اضطراب می‌تواند سطح کلسترول و فشار خون را بالا ببرد و بر جداره‌های عروقی بدن تاثیر بگذارد.

وی ادامه داد: در مردان استرس‌های محیطی از راه‌های مستقیم و غیرمستقیم به صورت شایع‌تری منتقل می‌شود و حالت‌های اضطرابی بسیاری را به همراه دارد.

رئیس انجمن سکته‌های مغزی ایران بیان کرد: اضطراب‌های طبیعی را می‌توان از راه ریلکسیشن و مدیتیشن درمان کرد اما در بیماری اضطراب باید به صورت تخصصی درمان صورت گیرد و فرد نمی‌تواند به تنهایی آن را از بین ببرد.

قینی گفت: بعد از سکته‌های مغزی، اضطراب از عوارض عصبی حاد به شمار می‌آید و حالت‌های غمگینی را به همراه دارد و اگر درمان نشود فرد به افسردگی مبتلا می‌شود.

وی اظهار کرد: بیماری اضطراب در نیمکره سمت چپ مغز اتفاق می‌افتد و حالت‌های روحی سنگینی را برای مغز به دنبال دارد.

رئیس انجمن سکته‌های مغزی ایران بیان کرد: حالت‌های روحی مزمن در 40 درصد بیمارانی که به اضطراب مبتلا هستند، وجود دارد و سبب تغییراتی در نگرش و اعتقادات فرد می‌شود.

قینی عنوان کرد: تکنیک‌های بی‌شماری برای مقابله با نگرش‌های منفی افراد مضطرب وجود دارد.

وی ادامه داد: تحقیقات نشان می‌دهد تغییرات نگرشی و اعتقادی تا 40 درصد در بهبودی سکته‌های مغزی و قلبی موثر است.

انتهای پیام/ح20/گ1003

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول