محمدعلی اقدسی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ایلام اظهار داشت: در سال زراعی جاری 510 هکتار از زمینهای شهرستان شیروان چرداول به کشت این محصول اختصاص یافته است.
این مسئول اضافه کرد: 50 درصد از محصول تولیدی خیار در شهرستان شیروان چرداول در بازارهای داخلی مصرف و 50 درصد مابقی نیز در بازارهای خارجی عرضه میشود.
اقدسی تصریح کرد: خیار یکی از محصولات تولیدی در شهرستان شیروان چرداول پس از گندم و برنج بوده که از بازار مناسبی برخوردار است.
مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان ایلام گفت: البته محصول خیار در دو فصل بهار و پاییز در این شهرستان کشت شده و روانه بازار مصرف میشود.
وی ادامه داد: علاوه بر شهرستان شیروان چرداول در مناطق جنوبی استان ایلام از جمله شهرستان درهشهر نیز خیار تولید میشود.
این مسئول اضافه کرد: استان ایلام در مجموع دارای 350 هزار هکتار زمین کشاورزی است که سالانه به کشت انواع محصولات زراعی اختصاص مییابد.
اقدسی تصریح کرد: خیار، صیفی، سبزی، گندم، جو، برنج، حبوبات و ... از جمله محصولات زراعی تولیدی در شهرستانهای استان ایلام است.
مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان ایلام گفت: تنوع آب و هوایی و مستعد بودن اراضی کشاورزی استان ایلام را به یکی از قطبهای کشاورزی غرب کشور تبدیل کرده است.
انتهای پیام/ع20/ژ1001