به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس عصر امروز طی نشستی با حضور مسئولان مرکز بهداشت با اشاره به تعطیلی پنج رستوران بین راهی و آشپزخانه در شهرستان بندرعباس، گفت: در اجرای مقررات ماده 13 قانون مواد خوردنی آشامیدنی آرایشی بهداشتی این رستورانها به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی تعطیل شدهاند که با رفع نواقص موجود بهداشتی و تایید کارشناسان بهداشتی میتوانند فعالیت خود را آغاز نمایند.
عبدالحمید حاجیزاده افزود: طرح تشدید از اماکن بین راهی و رستورانها از اوایل تابستان سالجاری آغاز شده است که بازرسان از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و رستورانها به صورت مستمر بازدید و با دریافت شکایتهای مردمی با حساسیت بیشتری اماکن متخلف را مورد بررسی قرار میدهند.
وی خاطرنشان کرد: همه متصدیان ملزم به رعایت قوانین و مقررات بهداشتی در اماکن تهیه و توزیع مواد خوراکی هستند و داشتن کارت تندرستی، رعایت بهداشت فردی، تهیه مواد اولیه سالم، انبار بهداشتی و رعایت بهداشت محیط از الزامات محل تهیه مواد خوراکی است.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس بیان داشت: در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در بازرسیهای کارشناسان بهداشت محیط به شدت با اماکن مورد نظر برخورد قانونی میشود و از ادامه فعالیت آنها نیزجلوگیری و پرونده نیز برای پیگیری و برخورد قانونی به مراجع قضایی ارجاع داده میشود.
انتهای پیام/ی20