به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، سعید سلیمانی ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره به پیشبینی تولید 237 هزار تن پیاز در سال زراعی جاری اظهار کرد: این مقدار محصول، از پنج هزار و 519 هکتار اراضی زیر کشت پیاز، در استان حاصل شده و به بازارهای مصرف استانی و کشوری عرضه میشود.
وی با اشاره به این مطلب که اراضی زیر کشت محصول پیاز در استان در مقایسه با سال زراعی گذشته 446 هکتار کاهش داشته است، افزود: این امر بر اساس اصلاح الگوی کشت، صرفهجویی در مصرف آب و در راستای احقاق حقوق تولیدکنندگان و جلوگیری از هدررفت سرمایههای بخش کشاورزی به انجام رسیده است.
سلیمانی با اشاره به اینکه بر اساس تدابیر اندیشیده شده، با تعامل بیشتر با تشکلهای صنفی تولیدکنندگان این محصول در استان، تلاش بر این مبنا استوار خواهد شد تا با حذف واسطهها از توزیع محصولات پرمصرف کشاورزی، راه برای تنظیم بازار مصرف، هموارتر شود.
سلیمانی در ادامه، میزان پیاز تابستانه تولید شده در استان را یکهزار و 80 تن اعلام کرد و گفت: بقیه این محصول به صورت پائیزه در اراضی زیر کشت آذربایجانشرقی، حاصل میشود.
مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی آذربایجانشرقی از توسعه روشهای کارآمد و به روز در کشت پیاز در استان خبر داد و افزود: توسعه کشت مستقیم بذر پیاز بدون استفاده و بکارگیری ماسه در سطح 250 هکتار از اراضی زراعی شهرستانهای بناب، عجبشیر و شبستر و همچنین کشت مکانیزه پیاز با استفاده از خطی کار چهار ردیفه در سطح 11 هکتار از اراضی زراعی شهرستان ملکان، از جمله مواردی است که این مدیریت در راستای استفاده بهینه از منابع تولید، سعی بر این دارد با توسل به انتقال اطلاعات لازم تولید توسط کارشناسان امر، آن را در بخش کشاورزی استان نهادینه کرده و حرکت خود در راستای تحقق توسعه پایدار در بخش را تداوم بخشد.
انتهای پیام/ل20/ف4004