اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون استاندار سیستان‌وبلوچستان:

زندگی بدون استانداردها پر هزینه است

خبرگزاری فارس: معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار سیستان‌‌وبلوچستان گفت: استاندارد به عنوان یک ضابطه و قانون در زندگی انسان‌ها موثر و قوانین طبیعت و شکل و اندازه همه مخلوفات نشان از استاندارد در دنیا دارد.

زندگی بدون استانداردها پر هزینه است

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، حامدعلی مبارکی پیش از ظهر امروز در شورای استاندارد سیستان‌وبلوچستان اظهار داشت: خداوند برای زندگی انسان‌ها معیارها و استانداردهایی را مشخص کرده و آن را توسط قرآن و در کلام انبیا و معصومان به انسان‌ها ابلاغ کرده است.

وی افزود: در دنیای امروز دغدغه مردم برای استفاده از انواع کالاهای مصرفی، رعایت استاندارد در تولید کالاها است و زندگی بدون رعایت استانداردها پرهزینه است و استاندارد تضمین‌کننده سلامت اجتماع است.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری بر استانداردسازی مصالح ساختمانی و رعایت استاندارد در ساخت و ساز ساختمان‌ها و دیگر پروژه‌های عمرانی و کالاهای صادراتی و وارداتی از بازارچه‌های مرزی و گمرکات استان تاکید کرد.

رئیس شورای استاندارد سیستان‌وبلوچستان با تشریح نامگذاری امسال توسط مقام معظم رهبری تصریح کرد: برای حمایت از تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی باید همه دستگاه‌های متولی با همدلی و هماهنگی بیشتر در نظارت بر تولید کالاها و محصولات داخلی با کیفیت خوب و رعایت استانداردها، تلاش کنند.

مدیرکل امور استان‌های سازمان ملی استاندارد هم در این جلسه از نظارت جدی و تمام وقت این سازمان بر تولیدات داخلی و محصولات وارداتی به کشور خبر داد.

مرندی مقدم گفت: با ارتقا کیفیت محصولات، اقبال عمومی برای استفاده از تولیدات داخلی فراهم می‌شود.

وی افزود: استانداردها حق‌الناس هستند و تولیدکنندگانی که استاندارد را در کالاها و خدمات خود رعایت نمی‌کنند حقوق مردم را تضییع می‌کنند.

مشاور رئیس سازمان ملی استاندارد تصریح کرد: طرح اجرای هماهنگ استانداردها (طاها) از سال 84 با هدف کنترل مستمر استانداردها در هنگام تولید و عرضه در فروشگاه‌ها انجام شده که با حمایت دولت نتایج خوبی در بر داشته است.

وی همچنین به تصویب قانون ارتقاء کیفی خودرو و کالاهای صنعتی توسط مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و ادامه داد: با اجرای طرح توسعه جامع استانداردها (تجا) در کنار کنترل کیفیت خودروها و محصولات صنعتی داخلی، کیفیت خودروهای وارداتی و دیگر محصولات خارجی توسط سازمان ملی استاندارد ایران مورد ارزیابی قرار می‌گیرد که پس از اجرای این طرح تعداد واحدهای تولیدی نظارت شده توسط این سازمان از 10 هزار به 100 هزار واحد تولیدی افزایش پیدا کرده است.

انتهای پیام/ش20/ض1002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول