به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، ، ناظم عباسزاده سطح زیر کشت اختصاص داده شده به این محصولات را 870 هکتار عنوان و اظهار داشت: پیشبینی میشود به طور متوسط از هر هکتار 26 تن محصول برداشت شود.
وی، سطح زیر کشت سال گذشته را 600 هکتار با میزان برداشتی 15 هزار تن عنوان کرد.
یادآور میشود حاجیآباد مقام نخست تولید محصولات جالیزی را به خود اختصاص داده و دهستانهای طارم، طاشکوئیه، آشکارا و فازغان از جمله نقاط مهم تولید این محصولات هستند.
فصل کاشت این نوع محصولات در بهمنماه انجام و زمان برداشت نیز تا نیمه خرداد ادامه دارد.
انتهای پیام/ح30/ط4000