به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، محمدرضا میرادی اظهار داشت: در پی طرح بازرسی ماموران بهداشت محیط و با همکاری داوطلبان سلامت و مردم شهرستان چابهار، یک کارگاه خانگی تولید پان و گوتگا و مشتقات آن به همراه مواد اولیه آن در روستای بیبانزهی شهرستان چابهار شناسایی و نسبت به تعطیلی آن اقدام شد.
وی افزود: مقدار سه تن مواد اولیه و محصولات تولیدشده پان و گوتگا در این کارگاه توسط ماموران جمعآوری و در حضور نماینده دادستان و ماموران انتظامی نسبت به انهدام آن اقدام شد.
مدیر شبکه بهداشت چابهار بیان کرد: با هدف حذف مصرف پان و پانپراگ، طرحی به صورت پایلوت در دو مدرسه دبیرستان امام علی(ع) و فاروق اعظم چابهار اجرا شد که خوشبختانه نتیجه این طرح منجر به تغییر رفتار و کنارگذاشتن مصرف پان و جایگزین شدن مسواک و خمیر دندان در بین دانشآموزان شده است.
میرادی گفت: فرمانداری، آموزش و پرورش و نیروی انتظامی چابهار در این طرح با شبکه بهداشت و درمان چابهار همکاری داشتهاند.
انتهای پیام/آ30/ض1002