نصیر افضلزایی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در سرباز اظهار داشت: باغداران شهرستان سرباز، کار برداشت انبه نارس را از سطح 300 هکتار از باغات بارور منطقه آغاز کردند.
وی افزود: قرار است تا پایان فصل برداشت، 4 هزار و 200 تن انبه از این باغات برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی سرباز بیان داشت: کار برداشت انبه از نیمه دوم اردیبهشت تا پایان تیرماه ادامه دارد.
افضلزایی ادامه داد: برداشت انبه به صورت نارس بیشتر برای تهیه ترشی و همچنین به منظور تازهخوری استفاده میشود.
وی عنوان کرد: بیشتر زنان روستایی شهرستان سرباز در قالب مشاغل خانگی به تهیه ترشی انبه میپردازند.
مدیر جهاد کشاورزی سرباز گفت: ارزش افزوده فرآوری این محصول برای تولیدکنندگان به سه برابر هم میرسد.
افضلزایی تصریح کرد: در شهرستان سرباز، 300 نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم به کار برداشت انبه مشغول هستند که پس از برداشت این محصول به بازار شهرستانهای استان و استانهای هرمزگان، کرمان و یزد نیز عرضه میشود.
وی افزود: سطح باغات انبه شهرستان سرباز، 465 هکتار است که از این میزان 300 هکتار بارور و 165 هکتار غیربارور است.
انتهای پیام/صا30/ض1002