رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان بوشهر امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بوشهر اظهار داشت: در راستای تفاهمنامه مشترک کاری بین اداره کل امور اجتماعی استانداری و اداره کل دامپزشکی استان بوشهر با موضوع آموزش و فرهنگسازی اجتماعی در ارتباط با عرضه بهداشتی فرآوردههای خام دامی، یک دوره آموزشی ارتقای بهداشت مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی (ویژه رستورانها، غذا فروشیها و هتلداران) در سالن اجتماعات دامپزشکی استان بوشهر با حضور 37 نفر از مدیران این مراکز از شهرستان بوشهر برگزار شد.
غلامرضا رستگار افزود: در این دوره آموزشی دکتر کامران آبسالانفرد به عنوان مدرس حضور داشت و در ارتباط با راههای پیشگیری از آلودگی، مسمومیتهای غذایی و نکات بهداشتی فرآوردههای خام دامی نکاتی به حاضرین در این دوره آموزش داده شد.
وی بیان کرد: در ضمن دوره آموزشی مشابهی در بهمن ماه 90 و فروردین ماه 91 برای عرضهکنندگان مرغ و تخم مرغ و همچنین گوشت قرمز شهرستان بوشهر نیز برگزار شده بود.
رستگار گفت: جلسات آموزشی با موضوع رعایت نکات بهداشتی، قرنطینهای و امنیت زیستی برای بهبود تولید در مرغداریهای سطح استان نیز برگزار شد.
این مقام مسئول بیان کرد: در راستای سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی جلسات آموزشی جداگانهای با حضور دکتر مرتضی بحرانی مدیر کل اداره دامپزشکی استان بوشهر و دکتر یوسف سعادت مسئول اداره طیور استان در چهار شهرستان دشتستان، گناوه، دشتی و تنگستان با مرغداران برگزار شد.
رستگار اضافه کرد: اهم مطالب ارائه شده در این جلسه در مورد رعایت نکات بهداشتی ، قرنطینهای و امنیت زیستی برای بهبود تولید در مرغداریهای سطح استان بود.
انتهای پیام/صا30/د1000