اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

اعتراضات مسئولان شهرستان هشترود همه‌گیر می‌شود

عدم نظارت مسئولان باعث تخریب بیمارستان هشترود شد

خبرگزاری فارس: رئیس شورای اسلامی شهر هشترود بی‌توجهی و عدم نظارت مسئولان را باعث تخریب بیمارستان هشترود دانست.

عدم نظارت مسئولان باعث تخریب بیمارستان هشترود شد

 حسین اکبری امروز در گفت‌وگو با فارس در هشترود اظهار کرد: در مورد تخریب این بیمارستان چندین نامه به رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان و وزیر بهداشت ارسال شده است اما با بی‌توجهی و جواب ندادن آنها به نامه‌‌ها  مواجه شده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه هیچ‌گونه مدیریت لازم برای پروژه‌های صورت گرفته در این شهرستان صورت نمی‌گیرد، افزود: تا جایی که ساختمان جدید الاحداث شبکه بهداشت در دمای زیر 28 درجه بتن‌ریزی می‌شد که در نامه‌ای به رئیس دانشگاه و مسئولان ارائه شد اما جواب آنها بی‌نتیجه ماند و پیمانکار هم مجددا به بتن‌ریزی‌های خود ادامه داد.

اکبری سفر وزیر بهداشت به هشترود را چیزی در حد تشریفات دانست و گفت : در این سفر هیچ گونه اقدامی برای بیمارستان و بهداشت هشترود صورت نگرفت.

وی بزرگ‌ترین مرکز ارائه دهنده خدمات بهداشتی هشترود را محلی ناامن برای مردم در طی حوادث غیرمترقبه دانست.

گزارش فارس حاکی است، رئیس بیمارستان امام حسین(ع) هشترود پیش از این گفت‌وگو با خبرنگار فارس در هشترود اعلام کرد: تنها بیمارستان شهرستان هشترود در حال و وضعیت بحرانی تخریب قرار گرفته و دستور تخلیه بخش‌‌های اورژانس و اتاق عمل تنها بیمارستان هشترود را صادر کرده است.

بیمارستان امام حسین(ع) هشترود تنها بیمارستان شهرستان‌های هشترود، چاراویماق و بخش نظرکهریزی است.

این بیمارستان 96 تختخوابی که در سال 81 افتتاح شده هم‌اکنون در حال نشست ساختمان و ترکیدگی و شکاف روز به روز در، دیوارها و سقف است.

خلیل ساعی دبیر ستاد حوادث غیرمترقبه آذربایجان‌شرقی نیز در این‌باره به فارس گفته بود: بی‌شک هر بیمارستانی نیاز به مقاوم‌سازی داشته باشد حوادث غیرمترقبه استان اعتبار لازم را در اختیار آن خواهد گذاشت تا این امر به صورت جدی و سریع اجرایی شود.

وی در زمینه مشکل تخریب بیمارستان هشترود افزود: تقریبا طی دو ماه گذشته و از اعتبارات سال 90 مبلغی بالغ بر 500 میلیون تومان برای مقاوم‌سازی بیمارستان هشترود در اختیار مسئولان امر قرار گرفت اما اینکه الآن کار در چه مرحله‌ای است و‌ آیا اقدام به مقاوم‌سازی شده است یا نه، اطلاعی ندارم و دفتر فنی استانداری باید در این زمینه گزارش بدهد.

ساعی تصریح کرد: در این جا این سئوال باقی می‌ماند که چرا بیمارستانی که 10 سال از ساخت آن می‌گذرد اکنون دچار چنان بحران و تخریبی شده است که این وضعیت ناهنجار پدید آمد و بیماران و مردم هشترود را با مشکل مواجه کرده است.

وی گفت: ستاد بحران استان مسئول است که اعتبار لازم در اختیار دستگاه مربوطه برای هزینه‌های مقاوم‌سازی و رفع بحران بگذارد و پس از آن استانداری و دفتر فنی آن گزارش بدهند که هزینه اختصاص یافته به دستگاهی که درخواست مقاوم‌سازی داشته به درستی هزینه شده است یا نه.

گزارش فارس حاکی است، مرضیه وحید دستجردی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سوم خرداد سال 90 در بازدید از بیمارستان 96 تختخوابی امام حسین(ع) هشترود خواستار رفع نواقص این بیمارستان شده و اعلام کرد: این بیمارستان در سال 81 افتتاح شده ولی به علت وجود برخی نواقصات به صورت قطعی تحویل وزارت بهداشت و درمان نشده است.

وی افزود: نواقصات این بیمارستان را پیمانکار رفع نکرده و اکنون در خارج از کشور بسر می‌برد که باید نواقصات این بیمارستان رفع شود.

دستجردی اضافه کرد: هم‌اکنون شکاف‌های وسیعی در دیوارها و کف این بیمارستان مشاهده می‌شود که وزارت مسکن و شهرسازی باید نسبت به جبران این نواقص اقدام کند.

بیمارستان 96 تختخوابی هشترود با زیربنای 14 هزار مترمربع در زمینی به مساحت 5.5 هکتار احداث شده است.

برای احداث این بیمارستان 50 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده و طبق نظر کارشناسان برای رفع نواقص این بیمارستان 40 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

شهرستان هشترود با حدود 70 هزار نفر جمعیت در جنوب شرقی تبریز مرکز آذربایجان‌شرقی واقع است.

انتهای پیام/ح10

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول