به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، برات نامور صبح امروز در جلسه بررسی تولیدات گوشتی و کشاورزی شهرستان گرمی اظهار داشت: با تبدیل شهرستان گرمی به محل پرورش و تولید بخشی از پروتئین استان در نظر داریم بخش پرواربندی بره و گوساله را ارتقا دهیم.
وی با بیان اینکه امسال در راستای تحقق شعار ملی و حمایت از کار واحدهای تولید گوشت قرمز در این شهرستان را رونق میدهیم، افزود: به نظر میرسد با این عمل دامپروران را به تولید بیشتر واداشته و علاوه بر آن با حمایت از این قشر طوری عمل میکنیم تا محصول تولیدی آنان به فروش برسد.
این مسئول اهتمام جدی جهاد کشاورزی گرمی را برای افزایش تولید گوشت قرمز یادآور شد و بیان داشت: با تمام واحدهای تولیدی فعال در زمینههای آب و خاک، حفظ نباتات، باغبانی، ترویج و آموزش مکانیزاسیون امور دام، آبیاری تحت فشار، شیلات و آبزیان و امور اراضی طبق سیاستها و اولویتهای سازمان جهاد کشاورزی استان برای ارائه خدمات به کلیه بهرهبرداران، تولید کنندگان و کشاورزان سعی کردیم عملکرد مطلوبی را در بخشهای اختصاصی ارائه دهیم.
مدیر جهاد کشاورزی گرمی رتبه ممتاز تولید گوشت قرمز در گرمی را یادآور شد، و گفت: با پرواربندی هزار و 600 راس بره و گوساله، سهم شهرستان در سال گذشته در چرخه تولید را در مقیاس استانی بسیار شفاف و روشن جلوه دادیم و تلاش ما بر این است ظرفیت تولید را بیش از افزایش دهیم.
وی تصریح کرد: واحدهای مختلف جهاد کشاورزی گرمی با ارائه همکاری و پشتیبانی لازم به دامداران و کشاورزان این شهرستان برای افزایش تولیدات منطقه تلاش میکنند.
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، نامدار در پایان سخنان خود از تلاش برای فعال کردن واحدهای دامداری راکد و تبدیل دامداریهای سنتی به صنعتی خبر داد.
انتهای پیام/صا20/پ3003