فرزام بیدارپور در گفتوگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار کرد: رعایت و توجه به مسائل بهداشتی در طول سفر نقش مهمی در سلامت افراد دارد.
وی در ادامه از مسافران نوروزی خواست در طول سفرهای نوروزی هتلها، مسافرخانهها و رستورانهایی را انتخاب کنند که نکات بهداشتی و نظافت عمومی را رعایت کنند.
به گفته معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، رعایت بهداشت فردی و خودداری از مصرف غذاهای نیمپز بهترین راه پیشگیری از ابتلا به بیماریهای رودهای در طول سفر است.
بیدارپور در ادامه با اشاره به اینکه استفاده از کنسروهایی با قوطیهای برآمده، فرورفتگی و یا دارای نشتی میتواند به سلامت افراد آسیب جدی وارد کند، گفت: در صورت استفاده از غذاهای کنسرو شده ابتدا آن را به مدت 20 دقیقه جوشانیده و سپس مصرف کنند.
وی شستوشوی مرتب دستها با آب و صابون به ویِژه قبل از مصرف مواد غذایی، نوشیدن آب سالم (آب معدنی و یا آب جوشیده و بستهبندی) و از خرید مواد غذایی غیر بهداشتی، خودداری کنند.
بیدارپور در پایان تاکید کرد: مسافران نوروزی مصرف سبزی و سالاد در رستورانهای جادهای و توجه به تاریخ تولید و انقضا مواد غذایی را از جمله نکاتی عنوان کرد که در پیشگیری از مسمویت موثر است.
انتهای پیام/آ30/پ3003