به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، به نقل از روابط عمومی شرکت غله استان زنجان، در کار گروه تخصصی امور اقتصادی و تولیدی استان با اشاره به اقدامات صورت گرفته توسط شرکت غله و خدمات بازرگانی استان زنجان در زمینه ارتقای کیفیت آرد و نان اظهار کرد: در حال حاضر شاهد ارتقای کیفیت آرد و در نهایت نان تولیدی در استان زنجان هستیم.
وی با تقدیر و قدردانی از مدیریت و کارکنان شرکت غله استان افزود: کنترل و نظارتهایی که در زمینه ارتقای کیفیت نان صورت گرفته مناسب و مطلوب بوده و در حال حاضر انضباط و مدیریت مناسبی بر فضای گندم، آرد و نان در استان زنجان حاکم شده است.
استاندار زنجان و رئیس کار گروه تخصصی امور اقتصادی و تولیدی استان از شرکت غله استان خواست روند موجود به ویژه در پایان سال و تعطیلات نوروزی سال 1391 ادامه یابد.
در این جلسه مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان زنجان از آخرین وضعیت کیفیت نان تولیدی استان و از دو منظر دیدگاه مردمی و نتایج آزمایشات بازرسیهای صورت گرفته بر واحدهای تولیدی آرد و نان استان اشاره کرد و افزود: حساسیت و پیگیری مقام عالی استان و تلاش و کوشش همکاران شرکت غله و سایر دستگاههای ذیربط موجب شده است که در راستای رضایت خداوند سبحان و مردم شریف استان اقدامات خوبی برای ارتقای کیفیت نان تولیدی استان انجام شود.
وی در ادامه به برنامهریزیهای صورت گرفته از سوی شرکت غله استان زنجان در روزهای پایان سال و نوروز اشاره کرد و گفت: نظارت و کنترل بر واحدهای نانوایی، هماهنگی با شرکتهای حمل و نقل، تعیین کشیک برای کارخانجات آرد سازی، سیلوهای استان و ... از جمله اقداماتی است که توسط شرکت غله استان زنجان و با همکاری فرمانداریها، سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، اداره کل تعزیرات حکومتی استان و سایر دستگاههای مرتبط در ایام تعطیلات نوروز انجام میشود.
انتهای پیام/س30