اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیر آموزش شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 10 کشور خبر داد:

واردات گندم به اصفهان در راستای بهبود کیفیت نان

خبرگزاری فارس: مدیر آموزش، پژوهش و تشکیلات شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 10 کشور گفت: این شرکت در راستای بهبود کیفیت نان استان اقدام به واردات گندم مرغوب از دیگر استان‌ها کرده است که در نهایت با اختلاط گندم بومی استان اصفهان به آرد قابل قبولی دست پیدا کند.

واردات گندم به اصفهان در راستای بهبود کیفیت نان

مهدی امینی فرد در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت:  مواد اولیه نان (گندم و آرد)، مهارت شغلی (آموزشی نانوایان)  و تکنولوژی پخت نان سه عامل مؤثر در کیفیت نان است که در این راستا گندم مرغوب دیگر استان‌ها وارد استان اصفهان شده است. 

وی بیان داشت: طی مکاتبه با جهاد کشاورزی استان اصفهان خواستار توزیع گندم اصلاح شده مرغوب بین کشاورزان استان شدیم که این مقوله جزء برنامه‌های بلند مدت برای ارتقا کیفیت گندم تولیدی در استان است.

مدیر آموزش، پژوهش و تشکیلات شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 10 کشور تاکید کرد: در ارتباط با آموزش نانوایان، این شرکت در ابتکاری جدید، کارگروهی اختصاصی، در تمامی شهرستان‌ها و حتی کلان‌شهر اصفهان به ریاست فرمانداران و دبیری رئیس نمایندگی غله شهرستان‌ها و با حضور اعضاء بازرگانی، فنی و حرفه‌ای، تعزیرات و اتحادیه خبازان تشکیل داده است.

وی اظهار داشت: برای آموزش نانوایان با انعقاد قرارداد آموزشی میان نانوایان با سازمان فنی و حرفه‌ای استان و معرفی متخصصان گندم، آرد و نان به آن اداره کل به عنوان مربی و اعزام به دوره‌های مربی‌گری از این طریق همکاری دو طرفه‌ای ایجاد شده است.

امینی ‌فرد تاکید کرد: معاونت بازرسی 124 سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان نیز در رابطه با تحویل دعوت‌نامه‌ها به نانوایان، همکاری قابل توجهی با شرکت داشته‌ است.

وی گفت: برابر تصمیمات اتخاذ شده در ستاد هدفمندی یارانه‌ها و کارگروه آموزش نانوایان استان طی ارسال نامه‌ای به اتحادیه خبازان و مجمع انجمن صنفی استان خواستار تمدید پروانه کسب نانوایان و تأسیس نانوایی جدید منوط به ارائه گواهی‌نامه فنی و حرفه‌ای جدید و کارت سلامت شدیم.

مدیر آموزش، پژوهش و تشکیلات شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 10 کشور ادامه داد: از این پس تسهیلات اعطایی به نانوایان از طریق شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ده کشور و بانک‌های عامل، منوط به ارائه گواهی‌نامه فنی و حرفه‌ای تمام پرسنل هر واحد نانوایی است.

وی گفت: در آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به نانوایان،  تمام خبازان، اعم از  قدیم (دولتی) و جدید (آزاد پزها) حضور دارند .

امینی ‌فرد: برای جذب مربی بومی از اتحادیه خبازان و کارگروه آموزش نانوایان در شهرستان‌ها خواستار معرفی متخصصان با تجربه در این حرفه با حداقل مدرک تحصیلی فوق دیپلم در رشته‌های مرتبط (علوم صنایع غذایی) به این شرکت و در نهایت سازمان فنی و حرفه‌ای استان شده‌ایم تا در اشتغال‌زایی سهمی کوچک داشته باشیم .

وی بیان داشت: با توجه به برنامه‌ریزی انجام گرفته با فنی و حرفه‌ای استان اصفهان، آموزش‌های ارائه شده همراه با تکنولوژی روز و با استفاده از لپ تاپ و ویدئو پروژکتور بوده است.

انتهای پیام/ر20

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول