به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، منصور شفیعی عصر امروز طی جلسهای با حضور مسئولان جهاد کشاورزی هرمزگان اظهار داشت: این فعالیتها در سطح بیش از 12 هزار هکتار از اراضی زیر کشت زراعی و باغی شهرستان در حال انجام است.
وی بازدید مستمر از مزارع و باغات به منظور ردیابی، شناسایی و اعلام مکانهای آلوده، مدیریت تلفیقی کنترل آفات و بیماریهای مهم محصولات کشاورزی مانند پروانه مینوز گوجه فرنگی و بیماری زوال مرکبات و نظارت بر مصرف بهینه کود و سموم شیمیایی از طریق انتقال اطلاعات فنی کاربردی در راستای تولید محصول سالم را از اهداف مهم این پروژه عنوان کرد.
مدیر جهاد کشاورزی بندرعباس در بخش دیگری از سخنان خود از آغاز برداشت پیاز در سطح مزارع این شهرستان خبر داد و بیان داشت: پیش بینی میشود حدود 200 هزار تن محصول پیاز خارج از فصل برداشت شود.
وی سطح زیر کشت این محصول را به صورت خارج از فصل در بندرعباس در سال زراعی جدید بیش از شش هزار هکتار عنوان کرد.
شفیعی ادامه داد: میزان تولید این محصول نسبت به سال گذشته 11 درصد افزایش داشته که این ناشی از دلیل اجرای سیستم آبیاری تحت فشار و افزایش تراکم در واحد سطح، حضور مهندسان ناظر کشاورزی در سطح مزارع و فعالیتهای آموزشی و ترویجی انجام شده در سالجاری است.
مدیر جهاد کشاورزی بندرعباس از روستاهای سبزه خاروک، قلعه قاضی، شمیل و رضوان به عنوان نقاط عمده کشت و تولید پیاز خارج از فصل در بندرعباس نام برد.
به گفته شفیعی میزان پیاز تولیدی که افزون بر نیاز مردم استان باشد به سایر استانهای کشور از جمله اصفهان و تهران حمل میشود.
انتهای پیام/ش20