اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

سیاسی  /  احزاب و تشکل ها

حجت‌الاسلام تقوی در سخنان ‌‌پیش از خطبه‌های نمازجمعه تهران:

مدیران ‌نباید از انتقاد ناراحت شوند/ در ‌انتخابات از چاپلوسی پرهیز شود

خبرگزاری فارس: رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه گفت: در عرصه انتخابات از فرهنگ چاپلوسی پرهیز شود و طرفداران کاندیداها نباید اغراق کنند و نامزدها نیز به هیچ عنوان نباید وعده‌های بیجا دهند.

مدیران ‌نباید از انتقاد ناراحت شوند/ در ‌انتخابات از چاپلوسی پرهیز شود

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام سیدرضا تقوی رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور که در پیش خطبه‌های نماز جمعه تهران سخن می‌گفت، با اشاره به شیوه‌های تربیتی انسان‌ها گفت: علی (ع) از مربیانی است که در رفتارهای فردی اجتماعی و سیاسی درس‌های تربیتی فراوانی وجود دارد و می‌تواند در هر زمان مکان مورد استفاده قرار گیرد.

وی با اشاره به ارتباط قدرت و تربیت گفت: قدرت در تربیت بسیار موثر است و ‌‌رفتار و کردار قدرتمندان بر تربیت روح و روان تاثیر‌گذار است لذا باید به سیره علوی علی (ع) در دوران حکومت توجه ویژه شود تا ببینیم رفتارهای علی (ع) از موضع قدرت چه آثار تربیتی را در پی داشته است.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه ادامه داد: یکی از آسیب‌های که نظام تربیتی در طول تاریخ با آن روبه رو بوده است، ارتباط آن با قدرت بود‌ چرا‌که قدرتمداران خودخواه و حریص آثار تربیت منفی بر تربیت جامعه داشته‌ و آن را تخریب کرده‌اند.

تقوی افزود: قدرت به منزله تیغ تیزی است که اگر به دست عقل و ایمان سپرده نشود، برای جامعه خطرناک است و انسان را به نابودی می‌کشاند، همچنین اگر علم در اختیار فردی قرار گیرد که انسانیت ‌ندارد، این علم تیغ تیزی می‌شود که اختیار یک انسان دیوانه است و ما می‌بینیم که انسان‌هایی از علم استفاده کرده و سلاح میکروبی و شیمیایی تولید کردند.

وی در ادامه سخنان خود گفت: قدرتی که در جهت رشد ایمان و عمل صالح است، مقدس است و باید از آن قدردانی شود.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه تاکید کرد: باید قدرت را مهار کرد و مواظب بود که سرکشی نکند، چون اگر قدرت در اختیار کسی قرار گیرد که فاقد اخلاق است، مسائل و مشکلات بسیار در جامعه به وجود می‌آید. اسلام سعی می‌کند که قدرت را در اختیار کسانی قرار دهد که سلامت آن را تضمین کنند.

تقوی خاطرنشان کرد: در جامعه اسلامی قدرت در اختیار انبیاء و ائمه معصومین (ع) است و در زمان غیبت قدرت در اختیار ولی فقیه زمان است و تضمین سلامت آن عدالت است.

وی افزود: اگر ولی فقیه از عدالت ساقط شود، به طور طبیعی از ولایت هم ساقط می‌شود بنابراین عدالت با ولایت قرین است.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه گفت: باید قدرت تحت نظارت عمومی باشد و هر فردی که در نظام اسلامی زندگی می‌کند، مسئولیت دارد که بر قدرت نظارت کند و هر گاه نشانی از نارسایی دید، حق دارد تذکر دهد.

تقوی در ادامه سخنان خود گفت: اگر یک مدیریتی در جامعه اسلامی مورد انتقاد قرار بگیرد، نباید ناراحت شود چرا‌که ممکن است آنها نیز اشتباه کنند و ما نیز باید به این توجه کنیم که اشتباه آن مدیر به عنوان اشتباه نظام نیست‌ لذا نظام و اشخاص را باید از هم جدا کنیم.

وی در ادامه با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در خطبه‌های نماز جمعه گفت: همانطور که رهبر فرزانه انقلاب بیان فرمودند؛ ‌فضای انتقادی باید در کشور باشد البته ‌انتقاد سازنده شرایط و ضوابطی دارد از جمله آنکه نباید هم‌آواز دشمن تضعیف کننده و تخریبی باشد. در کنار اشاره به ضعف‌ها باید خوبی‌ها نیز دیده شود.

رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه  در خاتمه سخنان خود با اشاره به مسئله انتخابات گفت: باید در عرصه انتخابات از فرهنگ چاپلوسی پرهیز شود. طرفداران کاندیداها نباید اغراق کنند و نامزدها نیز به هیچ عنوان نباید وعده‌های بیجا دهند. گسترش فرهنگ چاپلوسی در جامعه بسیار خطرناک است چرا‌که نظام تربیتی جامعه را به هم می‌رسید و در نتیجه نالایق‌ها بر سر کار می‌آیند که باید زمینه فعالیت را برای چاپلوسان تعیین کرد.

نتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول