غلامرسول محمودی در حاشیه برگزاری این جشنواره به خبرنگار فارس در زابل اظهار داشت: در این جشنواره که به مناسبت سی و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بر پا شده است بیش از 150 نفر از دانشآموزان راهنمایی توحید از مجتمع امام حسین (ع) زابل توانمندیهای خود را در زمینه پخت بیش از 33 نوع غذای محلی و سنتی به نمایش گذاشتند.
وی افزود: این غذاها شامل انواع شیرینیها، ترشیجات، آش، ماکارونی، کیک، دسرهای محلی و.... است که به صورت سفرهآرایی به نمایش گذاشته شده است.
معاون پرورشی آموزش و پرورش زابل بیان کرد: هدف از برگزاری این جشنواره، ایجاد روحیه نشاط و شادمانی، خلاقیت و تبادل تجربیات بین دانشآموزان و آشنایی با مهارتهای زندگی و هنرهای دستی است.
محمودی یادآور شد: نظیر چنین جشنوارهای در چندین آموزشگاه شهرستان زابل برگزار شده است.
وی گفت: به نفرات برگزیده در این جشنواره جوایزی به رسم یاد بود اهدا میشود.
انتهای پیام/صا30/گ2000