به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، سیدجعفر حجازی در نشست شورای سلامت استان، با اشاره به استقبال خوب مردم از روز نظافت عمومی در استان اظهار داشت: نوبت سوم روز نظافت عمومی 17 اسفندماه است که در این راستا باید از ظرفیت مردم و ارگانها استفاده کرد.
وی با تأکید بر بررسی عملکرد شهرستانها در محورهای تعریف شده این شورا در سالجاری افزود: باید علاوه بر بررسی وضعیت سلامت و شاخصهای آن در شهرستانها، وضعیت روستاها و ادارهکل آموزش و پرورش استانی در این زمینه بررسی شود.
استاندار خوزستان گفت: باید برای سال 91 محورهای ضروری را در زمینه سلامت،وضعیت بهداشت و امنیت غذایی با رعایت اولویتها انتخاب شوند تا سال آینده این موضوعات در دستور کار شورا قرار گیرند.
وی با اشاره به بالا رفتن کیفیت نان در استان بیان کرد: قرار دادن شاخصهای ارزیابی و نظارت سبب ارتقای وضعیت بهداشت و سلامت شده اما لازم است در این زمینه از ظرفیت مردم نیز استفاده شود.
حجازی ادامه داد: اگر این فرهنگسازی در سالهای پایانی دولت دهم انجام گیرد بسیاری از مشکلات به صورت ریشهای حل میشود.
مقام عالی دولت در خوزستان خاطرنشان کرد: فضای تمیز و زیبا سبب میشود مردم احساس مسئولیت کنند و در نگهداری از آن تلاش کنند.
در همین نشست معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز اظهار داشت:در 9 ماهه امسال 15 هزار بازدید از نانواییها به عمل آمده که از این تعداد 2 هزار و 799 مورد از جوششیرین استفاده کردهاند.
شهرام رفیع افزود: پس از تصویب و ابلاغ مصوبه لغو پروانه نانواییهایی که از جوششیرین استفاده میکنند، 433 نمونه در استان آزمایش شد که 15 درصد نمونههای ارسالی از جوششیرین استفاده کرده بودند.
وی ادامه داد: از آنجایی که تنها یک آزمایشگاه در استان وجود دارد نمونهگیریها در سطح پایینی انجام میشود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز با بیان اینکه یک سوم نانواییهای استان در اهواز هستند بیان کرد: نیمی از نانواییهای اهواز از جوششیرین در تهیه نان استفاده میکنند که از 63 نمونه استانی پلمب شده، 25 مورد مربوط به شهرستان اهواز بوده است.
انتهای پیام/صا10/ط4000