اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

جامعه  /  سلامت

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران:

زباله‌های بیمارستانی را بی خطر کردیم، شهرداری هنوز هزینه زباله عفونی می‌گیرد

خبرگزاری فارس: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: با وجود اینکه حدود ۹۰ درصد زباله های بیمارستانی این دانشگاه بی خطر شده شهرداری هنوز هزینه حمل زباله‌های بیمارستانی را بر مبنای زباله عفونی می‌گیرد.

زباله‌های بیمارستانی را بی خطر کردیم، شهرداری هنوز هزینه زباله عفونی می‌گیرد

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس، مسعود محمدپور در حاشیه افتتاح پروژه‌های بهداشتی- درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امیدواریم با تعامل با شهردار تهران به این نتیجه برسیم زباله‌ای که بی‌خطرسازی شده باید به عنوان زباله عادی محسوب شود. ولی هنوز داریم قیمت زباله عفونی می‌پردازیم.

وی گفت: این دانشگاه حدود 7 هزار تخت بستری دارد که ضریب اشغال بالایی دارند به طبع بیشترین میزان تولید پسماندهای بیمارستانی را داریم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه کرد: از طرف دیگر بحث تفکیک پسماندهای بیمارستانی مطرح است و هر چه در بیمارستان به عنوان پسماند تولید می‌شود به عنوان مخرب محیط زیست محسوب نمی‌شود و بر طبق بخشنامه‌های مصوب هیئت دولت تفکیک زباله‌ها را به صورت دقیق انجام دادیم و خود این امر حجم موادی را که با عنوان پسماند بیمارستانی بی‌خطرسازی می‌کند کمتر می‌کند.

وی افزود: از طرف دیگر تمام بیمارستان‌هایمان را به دستگاه‌های بی‌خطرساز زباله مجهز کردیم و دستگاه‌هایی را در نظر گرفتیم که چند مشخصه داشته باشد اول مورد تأیید وزارت بهداشت و محیط زیست باشد و دوم سعی‌مان بر این بود که بیشتر از دستگاه‌های تولید داخل استفاده کنیم که هم حمایت از صنعت داخل را در پی دارد و هم در صورت بروز مشکل امکان تعمیر کردن وجود داشته باشد.

محمد‌پور افزود: ما الان به جایی رسیده‌ایم که بیش از 90 درصد زباله‌های بیمارستانی در طول سال بی‌خطرسازی می‌شود و درصددیم محل‌هایی را برای این مقدار کم در نظر بگیریم و از ورودش به محیط زیست جلوگیری کنیم.

وی افزود: الان دستگاه‌ها در تمام بیمارستانها مستقر است و  هر دستگاه حداقل بین 50 تا 70 میلیون تومان هزینه دربرداشته و هر بیمارستان بسته به وضعیتش دستگاه‌های بزرگتر یا کوچکتری دارد. امحای زباله فقط بی‌خطرسازی نیست بلکه تفکیکش بسیار مهم است که کار سختی است ولی موفق عمل کرده‌ایم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: این دستگاه‌ها تأثیری بر تولید گاز گلخانه‌ای ندارند و طبق روش محیط زیست و وزارت بهداشت روش غیرسوز است و به دو روش هیدروکلاو و شیمیایی تمام زباله‌ها بی‌خطرسازی می‌شود.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا هزینه حمل زباله‌های بیمارستانی توسط شهرداری افزایش یافته یا نه گفت: شهرداری همیشه هزینه حمل زباله‌های بیمارستانی را بر مبنای زباله عفونی گرفته و الان یکی از مشکلاتی که داریم این است که با تعامل با شهردار تهران به این نتیجه برسیم زباله‌ای که بی‌خطرسازی شده باید به عنوان زباله عادی محسوب شود. ولی هنوز داریم قیمت زباله عفونی می‌پردازیم.

محمد‌پور گفت: البته در این زمینه مشکلی نداریم و بعد در محاسباتمان این ما به التفاوت را حل می‌کنیم.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول