وی گفت: افرادی که از منابع گیاهی مانند سبزیها و میوهها استفاده نمیکنند، بیشتر در معرض خطر بروز سرطان روده بزرگ قرار دارند.
این متخصص تغذیه بیان داشت: فیبر محلول و نامحلولی که از طریق غذاها دریافت میشود، میتواند به پیشگیری از ابتلا به سرطان روده بزرگ کمک کند همچنین موادغذایی فیبردار به دفع مواد زائد از بدن کمک میکند.
مظهری ادامه داد: مصرف منابع حاوی فیبرهای طبیعی مانند غلات و حبوبات موجب از بین رفتن مواد سرطانزا میشود و سرعت عبور مواد زائد از روده بزرگ را افزایش میدهد.
وی اضافه کرد: افرادی که گیاهخوار هستند، کمتر در معرض ابتلا به سرطان روده بزرگ قرار میگیرند همچنین بهتر است افراد روزانه 3 تا 5 واحد میوه و سبزی استفاده کنند و مصرف لبنیات کمچرب میتواند به عنوان یک عامل حفاظتی برای سیستم ایمنی بدن باشد.
انتهای پیام/