اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس مرکز فناوری‌های کلان معاون علمی و فناوری رئیس جمهور:

اعتبارات بخش توسعه تکنولوژی انرژی باد بدون حد و مرز است

خبرگزاری فارس: رئیس مرکز فناوری‌های کلان معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: معاونت توسعه ریاست جمهوری برای بخش توسعه تکنولوژی انرژی باد هیچ حد و مرزی در زمینه اعتبارات قائل نشده است.

اعتبارات بخش توسعه تکنولوژی انرژی باد بدون حد و مرز است
غلامحسین رحیمی امروز در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار فارس در زابل اظهار داشت: در بخش توسعه تکنولوژی معاون توسعه ریاست جمهوری حد خاصی را از نظر اعتبارات قرار نداده به گونه‌ای که حداقل برای یک نمونه توربین بالای 10 میلیارد تومان هزینه کرده است.
وی افزود: هم اکنون نیز هر جایی که زیربنای لازم مهیا باشد معاونت آمادگی دارد هزینه برای راه‌اندازی توربین بادی را پرداخت کند.
رئیس مرکز فناوری‌های کلان معاون علمی و فناوری رئیس جمهور ادامه داد: توربین بادی که در منطقه لوتک زابل به صورت آزمایشی راه‌اندازی شده، نتایج بسیار خوبی در پی داشته و چه‌ بسا که اگر این نمونه نصب نمی‌شد هم بخش خصوصی و هم بخش دولتی برای این منطقه هیچ‌گونه برنامه‌ریزی نمی‌کرد.
رحیمی از نصب چند توربین بادی دیگر در منطقه سیستان خبر داد و گفت: پنج یا شش توربین بادی دیگر در این منطقه آماده نصب است.
وی با بیان اینکه روند کار در بحث استفاده مؤثر از انرژی باد در منطقه سیستان به کندی پیش می‌رود بیان داشت: هنوز در منطقه کار مؤثری که منجر به ایجاد واحدهای تجاری شود، صورت نپذیرفته است.
رئیس مرکز فناوری‌های کلان معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با تأکید بر ایجاد زیرساخت‌های استفاده از ظرفیت انرژی باد در سیستان عنوان داشت: هم اکنون زیرساخت‌ها در حال انجام است، لذا باید خط توزیع و انتقال نیرو داشته باشیم که اگر اینجا چیزی تولید شود، بتوانیم انتقال دهیم.
رحیمی با بیان اینکه دانشگاه زابل وظیفه سنگینی نسبت به تولید دانش مورد نیاز در این زمینه دارد افزود: در یک چهارچوب برنامه‌ریزی میان مدت ما می‌توانیم به یک نتایج مطلوب در این زمینه دسترسی پیدا کنیم.
وی با اشاره به جایگاه کشور در زمینه استفاده از انرژی‌های نو به ویژه باد گفت: از آنجایی که ما خودمان را با کشورهای صنعتی پیشرفته مقایسه می‌کنیم هنوز به آن جایگاهی که باید در این زمینه دست نیافته‌ایم اما هم اکنون با همکاری مسئولان و سازمان‌های متولی، به تدریج شرکت‌های دانش بنیان خصوصی هم وارد می‌شوند.
رئیس مرکز فناوری‌های کلان معاون علمی و فناوری رئیس جمهور تصریح کرد: هم اکنون در کشور ما ظرفیت استفاده از 10 هزار مگاوات انرژی فراهم است اما میزان استفاده مؤثر ما از این ظرفیت زیر پنج درصد است که این جای تأمل دارد.
رحیمی افزود: باید تلاش کنیم سهم خود را از این ظرفیت ایجاد شده ارتقا دهیم.
انتهای پیام/ر10/گ2000
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول