اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  غرب آسیا

نامزد اخوان‌المسلمون به ریاست پارلمان جدید مصر انتخاب شد

اولین رئیس پارلمان جدید مصر پس از مبارک کیست؟

خبرگزاری فارس: پارلمان مصر دیروز "سعد الکتاتنی"، دبیرکل حزب آزادی و عدالت، شاخه سیاسی جماعت اخوان المسلمون را با اکثریت آرا به ریاست پارلمان مصر برگزید.

اولین رئیس پارلمان جدید مصر پس از مبارک کیست؟
به گزارش فارس، "محمد سعد الکتاتنی"، از رهبران جماعت اخوان المسلمون در اولین جلسه پارلمان جدید مصر با کسب 399 رای به ریاست آن انتخاب شد.

"عصام سلطان"، معاون رئیس حزب اسلامگرای "الوسط" در رقابت با الکتاتنی تنها 87 رای به دست آورد.

پیروزی الکتاتنی با ابراز شادمانی نمایندگان حزب آزادی و عدالت مواجه شد. پس از آن نیز نمایندگان مجلس ملت برای آغاز به کار خود سوگند یاد کردند.

اولین اظهار نظر الکتاتنی پس از انتخاب شدن به ریاست پارلمان
 انقلاب مصر تا رسیدن به اهداف خود ادامه دارد

الکتاتنی پس از انتخاب به عنوان رئیس پارلمان مردم مصر بر ادامه راه انقلاب و عزم خود برای گرفتن انتقام خون شهدای انقلاب مصر تاکید کرد.

وی ضمن تقدیر و تشکر از ارتش مصر به دلیل وفاداری به قول خود در برگزاری انتخابات و همچنین قدردانی از کمیته عالی انتخابات و دستگاه قضایی تاکید کرد: انقلاب مصر ادامه خواهد داشت و نمایندگان ملت از تلاش برای قصاص قاتلان مردم در جریان انقلاب دست نخواهند کشید.

بیوگرافی سعدالکتانی

"محمد سعد توفیق مصطفی الکتاتنی" در 3 آوریل 1952 در استان سوهاج مصر به دنیا آمد.

تحصیلات دانشگاهی خود را در دانشکده علوم دانشگاه المنیا در رشته گیاه شناسی به پایان رساند.

وی نماینده و وکیل و همچنین دبیرکل حزب آزادی و عدالت،‌ شاخه سیاسی جماعت اخوان المسلمون مصر است که در سال گذشته و به دنبال سرنگونی رژیم حسنی مبارک، رئیس جمهور مخلوع مصر و پیروزی انقلاب 25 ژانویه این کشور تاسیس شد.

الکتاتنی همچنین از جمله اعضای برجسته جماعت اخوان المسلمون مصر و از جمله اعضای دفتر ارشاد این جماعت است که طی سال‌های 2005 تا 2010 ریاست جناح پارلمانی اخوان المسلمون در مجلس نمایندگان این کشور از دایره بندر المنیا را برعهده داشت.

مدرک کارشناسی خود در رشته علوم را در سال 1974 و کارشناسی ارشد خود را در سال 1979 و دکترای علوم را در سال 1984 به دست آورد و در سال 2000 نیز موفق شد، مدرک کارشناسی ادبیات را بخش پژوهش‌های اسلامی به دست آورد.

مهمترین فعالیت‌های اجتماعی الکتاتنی را باید دبیرکلی سندیکای معلمان از سال 1984 تا 1993 و رئیس سندیکای معلمان استان المنیا از سال 1993 تاکنون و دبیرکل انجمن اساتید دانشگاه المنیا از سال 1990 تاکنون و رئیس بخش گیاه شناسی دانشکده علوم المنیا از سال 1994 تا 1998 برشمرد.

انتهای پیام/++
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول