اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

دبیر شورای گسترش زبان فارسی:

نوشتن نسخه‌های پزشکی به زبان فارسی سبب حفظ این زبان می‌شود

خبرگزاری فارس: دبیر شورای گسترش زبان فارسی گفت: در تسلط و مهارت به زبان فارسی و حفظ و بقای آن باید تلاش کنیم که حتی نسخه‌های پزشکی به زبان فارسی نوشته و زبان خارجی کمتر استفاده شود.

نوشتن نسخه‌های پزشکی به زبان فارسی سبب حفظ این زبان می‌شود
به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، عباسعلی وفایی صبح امروز در همایش حکیم ابوالقاسم فردوسی در تالار فردوسی دانشگاه سیستان و بلوچستان اظهار داشت: برگزاری همایش‌های اینگونه به دلیل اهمیت فراوانی  که در آگاه کردن جوانان دارد، بسیار ضروری است.
وی با بیان اینکه آگاه کردن نسل امروز با مفاخر گذشته یک رسالت همگانی است افزود: همه باید ایران فرهنگی و  فرهنگ ایرانی را نه تنها به نسل امروز بلکه به خارج از کشور معرفی کنیم.
دبیر شورای گسترش زبان فارسی ادامه داد: باید همسو با ادبیات معاصر، ادبیات کلاسیک را نیز به نسل جدید معرفی کنیم.
وفایی بیان داشت: فردوسی در شاهکار شاهنامه سهم بزرگی برای هر ایرانی و فرهنگ ایرانی  گذاشته است.
وی با اشاره به درجه و عظمت فردوسی در بین سایر شاعران گفت: فردوسی در عرصه‌های مختلف ممتاز بسیاری از شاعران فارسی زبان است.
دبیر شورای گسترش زبان فارسی افزود: زبان فارسی امروز نیازمند صیانت و پاسداری است زیرا همجه‌های فراوانی از درون و بیرون آن را تهدید می‌کند.
وفایی با بیان اینکه باید بیش از گذشته با این ادب غنی خود همراه شویم خاطرنشان کرد: تنها فرهنگستان زبان فارسی نمی‌تواند موجب قوام و دوام زبان فارسی شود و تلاش همگانی را می‌طلبد.
وی برای حفظ و پایداری زبان فارسی پیشنهاد کرد: در تمامی رشته‌های فنی و مهندسی و علوم پایه واژه‌های گروه‌ها و رشته‌های درسی گردآوری شده و به صورت دو واحد درسی درآید.
دبیر شورای گسترش زبان فارسی ادامه داد: باید تسلط و مهارت به زبان فارسی را در همه رشته‌ها افزایش دهیم و تلاش کنیم که حتی نسخه‌های پزشکی به زبان فارسی نوشته شود و از زبان خارجی کمتر استفاده کنیم.
وفایی یادآور شد: اگر بخواهیم به این فرموده مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه " زبان فارسی باید زبان علم شود"، جامعه عمل بپوشانیم باید اول در داخل کشور بسیاری از موارد اصلاح شود.
همایش بین‌المللی بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی که از سوم دی ماه جاری در دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد تا دوشنبه هفته جاری ادامه خواهد داشت.
این همایش به همت مرکز مطالعات شبه قاره و آسیای جنوبی وابسته به دانشگاه سیستان و بلوچستان و همکاری آکادمی علوم تاجیکستان در 20 محور در حال انجام است که از مهم‌ترین موارد و موضوعات مورد بحث در این همایش می‌توان به بررسی اوضاع تاریخی و سیاسی و اجتماعی زمان سرودن شاهنامه و حکیم ابوالقاسم فردوسی و ایران دوستی وی اشاره کرد.
انتهای پیام/م20
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول