هادی رونده امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زرآباد اظهار داشت: بخش زرآباد شهرستان کنارک با داشتن موقعیت مناسب از نظر آب و هوا، خاک مناسب یکی از نقاط مهم در کشت محصول زیتون به شمار میرود.
وی افزود: وجود زنبور عسل نیز از امتیازات این منطقه به شمار میرود زیرا عامل انتقال گردهها زنبور عسل میباشد که بین 26 تا 42 درصد عمل گردهافشانی را انجام میدهد.
رونده تصریح کرد: در زرآباد نیز مانند سایر نقاط گرمسیری برداشت محصول دو بار در سال انجام میشود که مرحله نخست آن در آبانماه است.
مسئول مرکز جهاد کشاورزی زرآباد تصریح کرد: مرحله دوم برداشت این محصول فروردین ماه به بعد است.
وی گفت: در سال گذشته حدود 150 تن زیتون از مزارع زرآباد برداشت شده و مابقی به استان هرمزگان صادر شده است.
وی با بیان اینکه تمامی درختان این محصول در مرحله باردهی قرار ندارد، افزود: در حال حاضر با افزایش رغبت کشاورزان برای کشت درخت زیتون یا گواوا به دلیل بازدهی اقتصادی بالا، کشت تلفیقی آن با درختان دیگر مثل موز و سایر میوههای گرمسیری و انجام اقدامات جهاد کشاورزی از جمله برگزاری کلاسهای توجیهی برای کشاورزان به منظور کنترل آفات و بیماریها، امیدواریم در سالهای آینده شاهد افزایش سطح زیر کشت این محصول باشیم.
رونده ادامه داد: گواوا یا زیتون را میتوان به عنوان میوهای خوراکی یا در سالاد به عنوان دسر استفاده کرد و شیره آن در شربت، شیرینی سازی مورد استفاده قرار میگیرد.
مسئول مرکز جهاد کشاورزی زرآباد گفت: اگر برگ درخت زیتون خورد شود و روی زخمهای پوستی قرار گیرد بسیار مفید و برای دردهای رماتیسمی نیز موثر است.
وی گفت: این محصول به دلیل داشتن 14 درصد رون معطر، 15 درصد پروتئین و 13 درصد نشاسته از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.
انتهای پیام/م20
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.