اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیرعامل موسسه خیریه ‌آلا اصفهان:

طب تسکینی در کشور نهادینه شود

خبرگزاری فارس: مدیرعامل موسسه خیریه ‌آلا اصفهان گفت: از آنجایی که طب تسکینی از یکسال گذشته به کشور وارد شد و برای نخستین بار در اصفهان در قالب موسسه خیریه راه‌اندازی شد لازم است که این روش نوین در کشور نهادینه شود.

طب تسکینی در کشور نهادینه شود
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، محسن حاج کاظمیان ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بر اساس آمار ثبت شده در ایران در مورد سرطان سالانه 70 هزار مورد ابتلا به سرطان گزارش شده است که این آمار به دلیل عدم تشخیص و ثبت دقیق موارد به ویژه در مناطق محروم کشور بسیار کمتر از بروز واقعی است زیرا بر اساس آنچه که در مطالب علمی درج شده میزان بروز سرطان در همه جا یکسان است و تفاوت مناطق مختلف جغرافیایی در انواع سرطان است.
وی با اشاره به درمانگاه طب تسکینی انتخاب  که در مهرماه 89 تاسیس شد، بیان داشت: در آینده نزدیک مجوزی برای ویزیت در منزل برای این درمانگاه گرفته شده که در حال حاضر این درمانگاه مرکزی برای پژوهش و آموزش است.
مدیرعامل موسسه خیریه آلا اصفهان با بیان اینکه بنا به تعریف سازمان جهانی بهداشت (who) طب تسکینی رویکردی برای بهبود کیفیت زندگی بیمار و خانواده بیمار که با مشکلات و استرس‌های ناشی از بیماری‌های صعب‌العلاج مواجه است مورد توجه قرار گرفته است، افزود: به وسیله پیشگیری و رفع علائم جسمی، روحی، اقتصادی همراه درمان اولیه برای بیماران و خانواده بیمار در مراحل آخر بیماری در نظر گرفته می‌شود.
وی با اشاره به اینکه پیش‌بینی می‌شود که در استان اصفهان سالانه حدود 12 هزار نفر بیمار کانسری end-stage نیازمند خدمات طب تسکینی باشند، افزود: خدمات ارائه شده شامل کنترل درد و سایر علائم بیماران درمان‌های حمایتی خانواده‌ها در دوران بیماری و حتی دوران داغداری پس از مرگ، جلوگیری از هزینه‌های گزاف و بی‌ثمر توسط بیماران و پیشگیری از صرف هزینه‌های دولتی به صورت سرپایی و بستری در بخش‌های ویژه برای این گونه بیماران است.
حاج کاظمیان ادامه داد: ارتقا کیفیت زندگی بیمار و خانواده وی در طول زندگی و پس از مرگ و ارتقا سطح آموزش و مهارت عملی پرسنل پزشکی و غیرپزشکی درمانگاه از اهداف کلی درمانی و آموزشی است.
وی گفت: بیماران سرطانی بدون حمایت همه جانبه و رفع نیازهای جانبی، درمان اولیه آنها ناقص و مشکل‌ساز است که بیشتر این‌ بیماران درمان را به دلیل نداشتن سرویس‌دهی جانبی رها کرده و یا به سختی انجام می‌دهند.
مدیرعامل موسسه آلا اصفهان گفت: پزشکان معالج این گونه بیماران علاوه بر دادن امکانات شیمی‌درمانی، رادیوتراپی و جراحی باید از همه لحاظ و به صورت همه جانبه مسئول رفع نیازهای غیر درمان‌های اصلی فوق هم باشند.
انتهای پیام/ص20
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول