به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان به نقل از روابط عمومی شیلات سیستان، حسن خمر اظهار داشت: با توجه به اهمیت غذایی آبزیان در افزایش سلامتی مردم، گسترش فعالیتهای آموزشی و به منظور آشنایی افراد علاقمند با روشهای جدید طبخ آبزیان و به منظور بالا بردن سرانه مصرف آبزیان در استان یک دوره آموزشی طبخ آبزیان در محل دبیرستان کار و دانش دخترانه شهرستان سراوان برگزار شد.
وی افزود: در این دوره آموزشی یک روزه تعداد 100 نفر از بانوان سراوان که بیشتر آنها از مربیان حرفهای و کارکنان ادارات و دختران دبیرستانی بودند زیر نظر مدرس اعزامی از اداره کل شیلات سیستان با روشهای جدید طبخ آبزیان آشنا شدند.
مدیر کل شیلات سیستان گفت: از ابتدای سال تاکنون 470 نفر روز از بانوان استان در کلاسهای فوق شرکت و با روشهای جدید طبخ آبزیان آشنا شدند که تا پایان سال این تعداد به هزار نفر روز خواهد رسید.
وی از برگزاری این دورهها در سایر شهرستانهای استان خبر داد.
انتهای پیام/ش30
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.