کمالالدین رشادت امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در سنندج، اظهار داشت: تولید قارچ خوراکی در استان کردستان روند رو به رشدی دارد به طوری که ظرفیت تولید سالانه واحدهای تولید قارچ حدود یک هزار و 300 تن بوده که از کیفیت بسیار خوبی نیز برخوردار است.
وی افزود: در حال حاضر هفت واحد تولید قارچ خوراکی در استان وجود دارد که مجوز 14 واحد دیگر نیز صادر شده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی کردستان بیان داشت: از هفت واحد تولید قارچ خوراکی موجود در استان چهار واحد آن فعال بوده، یک واحد در حال احداث و دو واحد نیز غیرفعال هستند.
رشادت در ادامه مصرف سرانه قارچ در کشور را 450 گرم عنوان کرد و اظهار داشت: مصرف سرانه قارچ در استان کردستان 550 گرم بوده که این میزان در مقایسه با میانگین کشوری 100 گرم بیشتر است. یک واحد تولیدی قارچ در شهرستان سقز نیز فعال است که از لحاظ تولید و سیستمهای اجرایی یکی از واحدهای نمونه کشوری است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی کردستان بیان داشت: واحد تولید و پرورش قارچ شهرستان سقز بزرگترین واحد تولیدی استان است که سالانه ظرفیت تولید 600 تن قارچ را داراست.
رشادت در پایان خاطرنشان کرد: تولیدات قارچ خوراکی هم در داخل و هم در خارج از استان به فروش میرسد که این امر زمینه رشد تولید قارچ خوراکی را افزایش میدهد.
انتهای پیام/خ۳۰
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.