پاتیلهای ثابت واحدهای آشپزی اصفهان باید متحرک شود
خبرگزاری فارس: مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو اصفهان گفت: طی یک برنامه هدفگذاری شده تا پایان آذر ماه جاری تمام پاتیلهای ثابت واحدهای آشپزی به دلیل غیر بهداشتی بودن جمعآوری و به پاتیل متحرک و از جنس استیل تبدیل میشود.
احمدرضا شیروانی بروجنی در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: در راستای ارتقای بهداشت مراکز تهیه و توزیع غذا در اصفهان، پاتیلهای ثابت در صنفهای کلهپزی، آش و حلیم حذف و جمعآوری میشود.
وی بیان داشت: پاتیلهای ثابت به دلیل آنکه قابلیت حمل و جابهجایی ندارند و در نتیجه قابل شستشو و ضد عفونی نبوده از نظر مرکز بهداشت، غیر بهداشتی محسوب میشوند، به همین دلیل به تازگی با ابلاغ بخشنامه واصله از مرکز بهداشت استان در این زمینه، تمام شبکهها و مراکز بهداشت موظف به حذف و جمعآوری این ظروف از مراکز تهیه و طبخ مواد غذایی شدهاند.
مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو اصفهان بیان داشت: در حال حاضر این بخشنامه به بیشتر واحدهای صنفی مربوطه ابلاغ شده و در روزهای آتی به واحدهای باقیمانده بخشنامه مذکور ارسال میشود.
وی ادامه داد: به متصدیان این واحدها تا پایان آذر ماه جاری فرصت داده شده که نسبت به جمعآوری پاتیلهای ثابت و تبدیل آنها به پاتیل متحرک و از جنس استیل اقدام کنند.
شیروانی اضافه کرد: شهروندان چنانچه پس از پایان مهلت تعیین شده مواردی از پاتیل ثابت در مراکز پخت و عرضه مواد غذایی مشاهده کردند بلافاصله مراتب را به شماره تلفنهای 6693121 و 09678 اطلاع دهند.
وی افزود: در حال حاضر در مجموع 36 واحد کلهپزی و 95 واحد آش و حلیم در منطقه تحت پوشش مرکز بهداشت شماره دو اصفهان (نیمه غربی کلانشهر اصفهان) مشغول به فعالیت هستند.
انتهای پیام/م30