اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

‌مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران:

120 پروژه نیروگاهی ‌برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی آماده شد‌

خبرگزاری فارس: مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران گفت: 120 پروژه نیروگاهی متوسط و کوچک به ظرفیت 415 مگاوات در کل کشور برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی آماده شده‌ است.

120 پروژه نیروگاهی ‌برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی آماده شد‌
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، نیروگاه کوچک برق‌آبی 8.4 مگاواتی پیران واقع در منطقه سرپل ذهاب استان کرمانشاه به بهره‌برداری رسید.
‌نیروگاه کوچک برق‌آبی 8.4 مگاواتی پیران پیش از ظهر امروز با حضور استاندار کرمانشاه، امام جمعه سرپل ذهاب و مسئولان محلی به بهره‌برداری رسید.
سید محمدرضا رضازاده مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران در مراسم افتتاح رسمی نیروگاه پیران اظهار کرد: عملیات اجرایی نیروگاه برق‌آبی پیران در فروردین سال 1387 آغاز شده است.
وی تصریح کرد: پروژه پیران دارای ۲ واحد نیروگاهی با مجموع ظرفیت 8.4 مگاوات بوده و توانایی تولید سالانه 40 گیگاوات ساعت انرژی برق‌آبی را دارد.
رضازاده خاطرنشان کرد: نیروگاه پیران در زمان پیک مصرف 30 درصد و در زمان غیر پیک 70 درصد برق شهرستان سر پل ذهاب را که شامل 175 روستا می‌شود را تامین می‌کند.
مدیر عامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران یادآور شد: در نیروگاه بر‌ق‌آبی کوچک پیران بندی انحرافی به ارتفاع 7.5 متر  و همچنین کانال انتقال آب 9 کیلومتری و یک هزار و 700 متر لوله‌های سیفون ساخته و نصب شده است.
وی حجم مخزن آب این پروژه را 50 هزار متر مکعب اعلام کرد و گفت: برق تولیدی نیروگاه پیران توسط خط انتقال برقی به طول 14 کیلومتر به پست سرآبگرم سرپل ذهاب متصل شده و بخش اعظمی از کمبود برق این منطقه را برطرف می‌کند.
رضازاده سپس به بیان مزیت‌های نیروگاه‌های برق‌آبی متوسط و کوچک پرداخت و عنوان کرد: این نیروگاه‌ها با تولید انرژی پاک آلودگی زیست‌محیطی ندارند. علاوه بر این در زمان نیاز سریعا وارد مدار شبکه سراسری برق کشور شده و در صورت عدم نیاز به سرعت از مدار خارج می‌شوند و با کمک به پایداری شبکه برق راندمان بالا، عمر طولانی‌تر و هزینه نگهداری پایینی دارد. همچنین با نیاز به سرمایه‌گذاری کم و زمان بازگشت سرمایه کوتاه‌تر از توجیه اقتصادی بسیار بالایی برخوردارند.
وی تاکید کرد: با احداث این نیروگاه‌ها علاوه بر شکوفایی اقتصاد در بخش خصوصی و اشتغالزایی توان دولت در جهت تصریح روند احداث زیرساخت‌های کشور افزایش می‌یابد.
رضازاده در خصوص پروژه‌های نیروگاه‌های برق‌آبی متوسط و کوچک که برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی آماده شده است نیز گفت: 120 پروژه نیروگاهی متوسط و کوچک به ظرفیت 415 مگاوات در کل کشور برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی آماده شده و ظرفیت احداث نیروگاه‌های کوچک و متوسط تا 2 هزار مگاوات در کشور شناسایی شده است.
وی نیروگاه‌های برق‌آبی متوسط و کوچکی که توسط شرکت آب و نیرو به بهره‌برداری رسیده را نیروگاه 13.5 مگاواتی شهید رجایی، نیروگاه 47 مگاواتی لوارک، نیروگاه 35 مگاواتی کوهرنگ، نیروگاه 2.8 مگاواتی گاماسیاب، نیروگاه 2.25 مگاواتی شهید طالبی سپیدان فارس، نیروگاه‌های 16.8 مگاواتی زنجیره‌ای یاسوج، نیروگاه یک مگاواتی شهید عظیمی در جنت رودبار، نیروگاه‌های 1.6 مگاواتی دره‌تخت یک و دو لرستان و نیروگاه‌های میکرو در ناومران، دورجان، کرنق، گرمی، ارده و سررود معرفی کرد.
این مسئول با اشاره به اینکه در حال حاضر بهترین و کم‌هزینه‌ترین منبع تجدید‌پذیر تولید انرژی نیروگاه‌های برق‌آبی متوسط و کوچک هستند تصریح کرد: خوشبختانه در کشور ما ارتفاعات مناسب و به مقدار لازم آب برای راه‌اندازی نیروگاه‌های برق‌آبی متوسط و کوچک وجود دارد.
وی در پایان یادآور شد: در بررسی‌های صورت گرفته بیش از 4 هزار مگاوات نیروگاه‌های برق‌آبی کوچک و متوسط ظرفیت‌یابی و شناسایی شده که از این میزان 2 هزار مگاوات در دست مطالعه است.
انتهای پیام/‌ش10
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول