محمدرضا طاهری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم، با اشاره به راهاندازی 168 استخر ماهی گرمابی در سال جاری اظهار کرد: در اغلب موارد ماهیهای گرمابی را در آب ذخیره کشاورزی پرورش میدهند که با این روش نیازی به دایر کردن استخر جداگانه و تامین آب وجود ندارد.
وی ادامه داد: سطح برداشت و تولید ماهی در طول سال بر اساس میزان کشت و دیگر موارد احتمالی متغیر است.
طاهری با بیان اینکه زمان رهاسازی ماهیان گرمابی وابسته به درجه دمای هوا است، عنوان کرد: دمای مورد نیاز برای رهاسازی، تغذیه و تولید ماهیان گرمابی حداقل 20 درجه سانتیگراد است، به همین منظور رهاسازی در سایر شهرها از اواخر اسفند ماه آغاز میشود، اما در استان قم از اوایل بهار انجام میشود.
مدیر امور شیلات سازمان جهاد کشاورزی قم با اشاره به برداشت 400 تن ماهی گرمابی در سال جاری گفت: 330 تن از این نوع ماهیها جزو ماهیهای پرورشی است.
وی با بیان اینکه سالانه بیش از 60 تن از ماهیهای گرمابی از منابع آبی مانند سد و رودخانه صید میشوند، تصریح کرد: 30 تن از میزان ماهیهای گرمابی تولید شده در قم از استخرهای آببندی جمعآوری میشوند.
طاهری بیان کرد: دمای مناسب بالای 20 درجه سبب شده است، تولید و پرورش ماهی در طول سال در استان امکانپذیر شود.
مدیر امور شیلات سازمان جهاد کشاورزی قم در پایان دبی(فشار) آب بالای چاههای کشاورزی را در ورود بالای ماهیان پرورشی و افزایش سطح کشت موثر دانست و افزود: زمانی که دبی آب بالا باشد و وارد استخر شود، تراکم نیز به تناسب بالا میرود و امکان پرورش ماهی انبوه با وزن بالا را فراهم میکند.
انتهای پیام/ج30
اخبار مرتبط
-
احداث بازارچه عرضه ماهی و آبزیان در شهرکرد
-
۵۰۰۰ ماهی در مند تلف شدند/ ابهام در مرگ ماهیانی که با خط قرمز بر دهان تلف شدند
-
تولید ماهی در پلدختر 4 درصد تولید لرستان است
-
رهاسازی 36500 بچه ماهی در استخرهای سیرجان
-
سفیدرود در تولید تخم ماهیان استخوانی خودکفا شد
-
100 تن به ظرفیت تولید ماهی در استان مرکزی افزوده شد
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.