به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز کیخسرو چنگلوایی ظهر امروز در هفتمین نشست شورای سلامت و امنیت غذایی استان و آیین تجلیل از فعالان روز پاکسازی عمومی در استان، اظهار داشت: سطح تولیدات خوزستان تا پایان برنامه توسعه پنجم به ۱۵ میلیون تن افزایش یابد.
وی افزود: تا پایان برنامه پنجم توسعه شاهد افزایش ۳۱ درصدی تولیدات کشاورزی خوزستان خواهیم بود.
چنگلوایی کشاورزی را از بخشهای مهم در توسعه درآمد ناخالص، اقتصاد و اشتغال عنوان کرد و گفت: رسالت اصلی جهاد کشاورزی در راستای امنیت غذایی، افزایش تولید و توجه ویژه به سلامت مردم در تولید محصول است.
وی افزود: ایران رتبه نخست را در تولید پسته، خرما، گیلاس و زعفران دارد.
این مقام مسئول با بیان اینکه ۶۳ نوع محصول در خوزستان کشت میشود، افزود: یکمیلیون و ۲۰۰ هزار هکتار زمین مستعد و ۱۹۲ هزار کشاورز فعال در خوزستان وجود دارد.
وی ادامه داد: از این مقدار ۷۰۰ هزار هکتار از اراضی زیر کشت آبی و ۵۰۰ هزار هکتار زیر کشت دیم میروند.
چنگلوایی تاکید کرد: 8.7 درصد از اراضی کشاورزی کشور در خوزستان قرار دارند، در حالی که تولیدات کشاورزی خوزستان 6.12 درصد از تولیدات کشور را به خود اختصاص میدهد که نشان دهنده عملکرد بیشتر در واحد سطح است.
انتهای پیام/غ30
اخبار مرتبط
-
گسترش نمایشگاههای عرصه محصولات کشاورزی در آذربایجانشرقی
-
70درصد زمینهای موقوفی اصفهان کاربری کشاورزی دارند
-
تشکیل صندوق حمایت از توسعه کشاورزی در گنبدکاووس
-
اجرای طرح مشوقهای برق صنعتی و کشاورزی در سمنان
-
ایجاد رشتههای کشاورزی در بخش جنگل ضروری است
-
اجرای طرح پایش سلامت در مدیریتهای جهاد کشاورزی هرمزگان
-
سهم 21 درصدی بخش کشاورزی از تولید چهارمحال و بختیاری
-
توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در آذربایجان غربی
-
توانمندیهای کشاورزی خراسان شمالی به نمایش در میآید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.