اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

عضو هیئت علمی دفتر مطالعات و تحقیقات زنان:

مسائل فرهنگی زنان باید به دور از عوام‌زدگی بررسی شود

خبرگزاری فارس: عضو هیئت علمی دفتر مطالعات و تحقیقات زنان وابسته به مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران خواستار پیگیری و رفع مشکلات مدیریت فرهنگی زنان به دور از عوام‌زدگی شد.

مسائل فرهنگی زنان باید به دور از عوام‌زدگی بررسی شود
به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، حجت‌الاسلام مهدی سجادی امین در نشست عمومی دفتر مطالعات و تحقیقات زنان که با موضوع «آسیب‌شناسی مدیریت مسائل زنان» در محل این دفتر در قم برگزارشد، به بحث در ارتباط با مدیریت فرهنگی حوزه زنان پرداخت.
وی با اشاره به شرایط کنونی جامعه، برخورداری مدیران از دانش مدیریت را ضروری دانست و اظهار کرد: بهره‌‌گیری مدیران فرهنگی از سایر حوزه‌های علمی همچون روانشناسی، جامعه‌شناسی، اصول تعلیم و تربیت در زمینه آموزش و آشنایی با مقولات مهم فلسفه، تاریخ، هنر و ادبیات بسیار مهم است.
عضو هیئت علمی دفتر مطالعات و تحقیقات زنان گستردگی و حساسیت قلمرو عمل، تغییرپذیری فرهنگ و تهدیدهای محیطی را از دشواری‌های مدیریت فرهنگی برشمرد و افزود: توجه به مسائل زنان، با در نظر داشتن تاثیرگذاری زنان بر خانواده و جامعه امری ضروری به نظر می‌رسد.
وی با تاکید بر بررسی مشکلات زنان توسط نهادهای دولتی و غیردولتی به دور از شعارزدگی و عوام‌فریبی، برخی از دشواری‌های مدیریت مسائل زنان را در محورهای افزایش زنان تحصیلکرده و بالارفتن سطح انتظارات، افزایش حضور اجتماعی و نفوذ سازمان‏های بین‏المللی یادآور شد.
کارشناس مطالعات زنان اندازه‌گیری فاصله کنونی با نقطه ایده‌آل و بررسی فعالیت‌های صورت‌گرفته را برای رسیدن به نقطه مطلوب امری حیاتی دانست و افزود: کارآمدی مدیریت در مسائل زنان منوط به رعایت نکاتی از قبیل پرهیز از شعارزدگی در برنامه‌ریزی حوزه‌های مربوط به زنان، استخراج آمار مورد نیاز در حوزه‌های مرتبط با زنان و قدرت تشخیص و پیش‌بینی است.
سجادی امین فقدان گروه‏های کارشناسی و مشاوران علمی در کنار نهادهای برنامه‏ریز و عدم ارتباط لازم میان نهادهای مختلف کارشناسی همراه با ضعف برخی از مدیران در تحلیل و پیگیری مسائل زنان را از آسیب‌های مدیریت مسائل زنان ذکر کرد و افزود: سیاسی شدن فضای برنامه‌ریزی، ابهام در مرجعیت اصلی فرهنگ کشور و ضعف در پیوند حوزه دین و حوزه کارشناسی، علت اصلی فرسوده شدن توان‏ها است.
انتهای پیام/ج30
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول