اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس دادگستری شهرستان نور:

نگاه اسلام به زنان انسانی‌تر از سایر ادیان است

خبرگزاری فارس: رئیس دادگستری شهرستان نور گفت: نگاه اسلام به زنان انسانی‌تر از سایر ادیان است.

نگاه اسلام به زنان انسانی‌تر از سایر ادیان است
به گزارش خبرگزاری فارس از شهر رویان مازندران، حجت‌الاسلام فضل الله سیفی شامگاه پنجشنبه در همایش روز ملی دختران در سالن پیامبر اعظم ارشاد در رویان با بیان اینکه امام صادق (ع) این مرز و بوم (ایران) را پناهگاه آل پیامبر معرفی فرمودند، اظهار داشت: کریمه و شفیع بودن حضرت معصومه (ع) را نیز سال‌ها قبل از تولد خبر دادند.
وی تصریح کرد: اسلام زن را موجود بااراده و اختیار و روح کامل انسانی می‌داند و روح کامل انسانی بدان معناست که همانند مرد یک انسان مستقل است، انسانی که اراده دارد و بااراده اختیار می‌کند.
رئیس دادگستری نور اظهار داشت: قبل از اسلام دیدگاه نسبت به زن دیدگاه انسانی نبود و امروزه نیز در فرهنگ‌های غیراسلامی این دیدگاه وجود ندارد؛‌نگاه اسلام به زنان انسانی‌تر و عقلانی‌تر از سایر ادیان است.
سیفی با اشاره به آیه 40 سوره مومن کلام وحی که می‌فرماید:« هر کس کار نیکی انجام دهد اهل بهشت است»، افزود: اینجا صف زن و مرد جدا نشد، معیار جنسیت نیست و مرد و زن بر یکدیگر برتری ندارند.
وی اضافه کرد: در مجازات‌ها نیز به همین شکل است، برای مرد ناپاک دامن و زن ناپاک دامن 100 تازیانه تعیین شده و فرقی بین این دو نیست و مجازات یکسان است؛ در تصرفات مالی نیز این اختیارات وجود دارد و می‌تواند آنچه را کسب کرده مالک باشد و خداوند این حق را برای زن قائل شده است.
سیفی با بیان اینکه در کشورهای به اصطلاح پیشرفته و متمدن امروز هم زن را مستقل و بااراده و اختیار نمی‌دانند، اظهار داشت: در قوانین کشور فرانسه به‌عنوان یکی از مدعیان تمدن، زن شوهردار نمی‌تواند بدون اذن شوهر هیچ عمل حقوقی انجام دهد، در عوض شوهر حق دارد در دارایی مشترک هم هرگونه که بخواهد تصرف کند، حق اداره تمام اموال اختصاصی زن هم به مرد محول شده است.
وی اذعان داشت: فقه اسلامی زن را صاحب اختیار می‌داند و در بحث نصف سهم الارث ، دیه و... نیز از نظر اسلام تفاوت است.
رئیس دادگستری شهرستان نور به نقل از استاد مطهری اظهار داشت: سه موضوع وجود دارد، تساوی، تفاوت و تبعیض که تبعیض ظلم است، تساوی گاهی ظلم و گاهی عدل است اما تفاوت همواره عدل است.
سیفی تصریح کرد: در تساوی شرایط یکسان و بهره‌مندی هم یکسان است، تبعیض شرایط یکسان و بهره‌مندی نابرابر و در تفاوت شرایط و بهره‌مندی هردو نابرابرند و این عین عدل است.
انتهای پیام/خ20 
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول